keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Kotityöläinen

Mulla piti olla huomenna viimeinen työpäivä yrityskäynnin merkeissä, ennen kuin jään taas kotiin. Yrityksessä jäätiinkin kuitenkin jo joulun viettoon ja täten aloitin myös minä mammalomani, osa 2. Aikas mukavaa =) Ja tämän  ilon kruunaa tietenkin Cecilia tyttönen, joka on ollut äidille tänään kuin enkeli. Kärryteltiin parin tunnin ulkoilulenkki ja hoidettiin omenassa asioita ihan ilman äidille öykkäröintiä.

Ilokseni remontti meillä alkaa olla valmis ja sain ekstrana vielä vaatetangot ja hyllyt tyhjänä olleeseen vaatehuoneeseen!! Voiko nainen olla onnellisempi, kun saa oman vaatehuoneen?? No ehkä mies saa sieltä pari henkaria ja yhden hyllyn..!?!

Oon tehnyt tällä viikolla ensimmäiset ostokset vauvalle. Meidän lähelle on avattu uus lastenvaatekirppis Nella ja Nuttu, josta löytyivät puolentoista euroa/ kpl muutama body. Cecilia halusi tietysti mukaan kuviin ;)
Olin kuvaamassa jo lähes valmista eteisen vessaakin, kun kamerasta loppui akku, joten kodin suhteen palaamisiin jälleen kerran! Huomenna olisi tarkoitus tehdä ystävien kanssa päiväretki Soukan lankakauppaan.

Ps. Tuosta otsikosta tuli muuten mieleen, että Kelan papereita täyttäessäni ei annettu sellaista vaihtoehtoa, että olisin ennen äitiyslomalle jäämistäni ollut hoitovapaalla. Oli vain -opiskelija -työtön yms. Mutta yksi vaihtoehdoista oli kotityöläinen? Tarkoittaako se teidän mielestä hoitovapaalla olevaa?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa olla poika tulossa? Osuinko oikeaan? Mukavaa lomailua ja ihanaa joulua ja kaikkea kivaa! T:Riik

Lystimäki kirjoitti...

Juu, näin on! Ihanaa joulua sinnekkin!!