tiistai 20. joulukuuta 2011

4D-ultra ja tulevia neulomuksia

 
Joulu alkaa olla jo melkos lähellä..Ootteko ostaneet jo kaikki lahjat?? Mulla olisi vielä hankittavaa, kun pääsee vaan asioille. Taidan hoitaa ostokset torstaina ja joulun viettoon lähdetään sitten perjantaina.


Cecilia on saanut lahjaksi 90 senttisen marimekon mekon, joka alkaa nyt olla hyvän kokoinen. Neidillä on nykyään hirvee meno ja meininki, vaikka onkin ollut muutaman päivän vähän flunssainen. Huomaatteko, että täällä on tapahtunut jonkinmoinen ihme!?! Tytön tukka on laskeutunut alas =) Tervemenoa peikkotukkapäivät!Cecilian lempi numeroita on nykyään kymmenen ja viisitoista..?? Kymmenen sormea, mutta mikä viisitoista? Äiti ei aina pysy kärryillä..sitä kun ajattelisi, että numeroita aletaan opetalla yksi, kaksi, kolme jne..

Käytiin eilen todentamassa 4d-ultrassa, että poika tosiaan on tulossa tästä seuraavasta ja vieläkin terve sellainen. Ultrauksen teki Bruno Cacciatore Femedassa, helsingissä, jos jotakuta kiinnostaa. Naamakuvaa ei saatu ihan yhtä onnistuneesti kuin Ceciliasta aikoinaan, mutta ainahan se on vähän tuurista kiinni, kuinka lapsi vatsassa tykkää olla. Tämä tapaus poukkoili takaperin volttia ja oli kädet naaman edessä melko tiiviisti =) Poitsu oli painoltaan aivan yläkäyrillä, 730g, kun näillä viikoilla arvioidaan kooksi jotain 500g..Hui, heti alkoi syöminki ressaus meikäläisellä...Ja ne joulusuklaat...voi ei!
Googlailin eilen ohjetta neulottuun vauvan peittoon, jonka haluaisin tehdä pojalle. Löysin Garnstudion sivuilta kivan ohjeen, johon tykästyin. Pitäisi olla vielä tosi helppo tehdä. Käyn katselemassa lankoja vielä ennen joulua ja päätän sitten vasta lopulliset värit. Nyt kädet syyhyää niin, että meen tekemään kesken olevan kalurin valmiiksi, kun tyttö nukkuu!


Kuva lainattu garnstudion sivuilta!

Ei kommentteja: