torstai 22. joulukuuta 2011

Eteisen Wc

Tänään on sitten hoidettu viimeisetkin jouluostokset. Nyt voi siis alkaa rentoutumaan =) Kävin hakemassa vauvanpeittoa varten langat ja puikot, joten tervetuloa rentouttava sohvalla istuminen ja puikkojen kilinä! Toivottavasti? Oon vitsaillutkin, että nyt kun hoitajia olisi sitten paljon, niin varmasti ei käy kukaan muu kuin äiti...saas nähdä kuinka käy??


Täällä Etelä-Suomessakin on ollut tänään pikku pakkasta ja hitunen lunta maassa. Lauantaiksi sää näytti kuitenkin jo sadetta ja +5. Mööö =(

Joulusiivousta en kylläkään ole tehnyt, mutta en ajatellutkaan kauheasti kotona siivota, kun kerran lähdetään mummilaan. Tänään sain Cecilialle hoitoapua sen verran, että ostokset tuli hoidettua. Miehellä on ollut tosi kiireinen viikko töissä lahjakorttien ja kaiken muun kanssa, joten turha yrittääkään itse stressailla lisää siihen päälle. Postissakin odottelisi äitiyspakkaus...mutta ehtiihän sen nyt hakea myöhemminkin.

Pieni sisustus-juttu ja paljastus tähän loppuun...


Vauvan peittoa odottelee masussa poika, jonka nimeksi tulee Lionel Armas A...
A:lla alkaa siis meidän sukunimi.


Viime viikolla taisin kertoa, että ollaan saatu meidän eteisen vessaan pyyhekoukut seinille. Koukkuja odotteli Pentikin puusydämet, joihin saa ripustettua jokaiselle omat käsipyyhkeet. Me tytöt ollaan sitten toisella seinustalla... Peilin kautta pilkottavat tikkaat on tehty kotipuolessa aidoista heinäseipäistä.IHANAA JOULUA TEILLE KAIKILLE!

Ei kommentteja: