tiistai 14. joulukuuta 2010

Vauhdikas yksinhuoltajan maanantai

Tänään alkoikin sitten päivä vauhdikkaasti, kuten maanantaisin kuuluukin!? Mulla oli kampaaja. Mies on työmatkalla Lahdessa ja olin ajoissa jo sopinut Cecilialle laatuaikaa tädin kanssa ;). Monta päivää puhuttiin, että yhdeltä sitten. Kunnes...katsoin (ONNEKSI) sitä kalenteria kymmeneltä. Siinäpä lukee tietysti "Kampaaja 11.00".  Tuli hiukka kiirus Espoosta Helsinkiin. Ensimmäisessä bussissa jo kahdet vaunut, joten seurasi odottelua, että seuraava tulisi. En myöhästynyt onneksi kuin vähän..

Aamuisin ollaan availtu Cecilian kanssa partiolaisten joulukalenterin luukkuja...Vähemmän kiireellä.


Tiukkaa hommaa näyttää olevan!
 

Tuon Marimekon ruokalapun Cella sai palkkioksi vauvanruuan maistelututkimuksesta kesällä.

Kampaajan hoiduttua hyvin kiireestä huolimatta, käytiin vielä töissä tekemässä muutamat lahjakortit. Mies tulee kuitenkin jo huomenna kotiin! Jee! Se sai tytön huijattua syömään eilen illalla koko lautasellisen puuroa. Ei ole vain multa onnistunut piiitkään aikaan. Ihmeellisiä nuo isät :) Toivon aina parempia yöunia, jos iltaruoka on maistunut paremmin. Ei se kuitenkaan aina ihan niin mene... Nyt ollaan saatu pirpana kuitenkin menemään nukkumaan ysin-puolkymmenen aikoihin. Edistystä siis. Kyllä se kuitenkin herää 2-3 kertaa syömään ja välillä muutenkin kitisemään. Tänään olisi halunnut nousta aamulla jo kuudelta. Sain sen vielä kuitenkin tunniksi nukahtamaan.

Mummu toi meille piparkakkutalon!


Itse en oo leiponut joulujuttuja. Paketoinut vaan lahjat. Ja vaihtanut talviverhot, kylläkin jo viikko sitten.

Cecilian uusia juttuja on... Se hihkuu koko ajan. Tänään se luki kylpykirjaa hihkuen ja yritti saada siitä kaloja irti. Ja sit se kolhii itseään, kun nousee kaikkialle seisomaan ja kupsahtelee. Uusin innostus on mm. nousta vessanpyttyä vasten. Yök! Tänään tuli ensimmäistä kertaa sormesta vähän verta :( Raapas sen foliopakettiin tai johonkin, kun vähän tyhjenteli keittiönlaatikoita...Ja tukka on alkanut laskeutua! Tai katsotaan nyt, onko se toiveajattelua.

Taidan yrittää mennä itsekin ajoissa nukkumaan..

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Kolhimisia aina tulee..ja tulevaisuudessa entistä enemmän varmaankin.

Isät ne ovat aika priimoja, tietävät semmoisia extra kikkoja mitä me äidit (tai en voi vielä sanoa ME, siis tarkoitan TE) emme voi tehdä.

Tsemppiä ja jaksamista arkeen! Millainen uudesta tukasta tuli?

Lystimäki kirjoitti...

Tukalle nyt ei lähestulkoon mitään uutta ja mullistavaa tehty. Ei edes leikattu, pelkkä tyviväri tällaiselle tylsimykselle.. :(