tiistai 16. marraskuuta 2010

Siivous päivä

Tänään on viimein saatu siivottua koko huusholli! Lattia pesty ja kaikkee. Ja heti sitä miettii, miten kiva mieli tulee, kun on saanut urakan valmiiksi. Ja miksi sitä aina pitää viimeiseen asti siirtää?
Sain laitettua lisää jouluvalojakin..koko olohuoneenpituudelta =) JEE! Nyt kynttilöitä polttamaan ja nautiskelemaan illan hämäryydestä.

Koska tänään ei ole tullut otettua mitään kuvia, saa viime työpalaverissa otetut kuvat piristää tätäkin tekstiä. Sain viimein siirrettyä koneelle noita kännykkäkuvia. Tekniikka ei oo mun vahvin laji, joten miestä täytyi vaivata siinäkin.

Huppari, 74, HM. Viltti, IKEA.

Cempulalla oli isin kanssa omaa kivaa.Kinkkupiirakankin leivoin ja kaiken ne ainakin siellä ainakin söi..? Vähän myllätyn näköiseksi meni, kun leikkasin paloihin sen. Oon voittanut joskus arpajaisessa tuollaisen Tuppervaran silikoni-vuoan. Ihan mainio! Sen ainut huono puoli on, kun se taipuu. Täytyy nostaa varovasti uunista ettei polta itseään ja jos tarvii kuljettaa, se vaatii jonkun lautasen melkein alleen. Mut ei tarvii voidella, eikä pala kiinni! Helppo pitää puhtaana.Maiskis.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavat ilmeet Cecillä, etenkin tossa 2.kuvassa, niin suloinen!
-RiiK