sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Pikkuinen flunssapotilas.

Sellaista pientä täällä nyt hoitelee toinen vähän toipilas :( Ensimmäinen flunssa, kun Cella on puolivuotias. Pitkälle on pärjätty ihan ilman mitään. Nyt on pari yötä valvoskeltu ja puhdisteltu nenäfriidalla limoja. Iskä kävin tänään apoteekista hakemassa pienelle vähän lisää roppia ja nenätippoja. Eihän noin pienelle vielä juuri mitään voi antaa..Liekö flunssan syy sitten siellä viheliäisessä lapsiparkissa(?) jossa ne taudit jyllää. Vai siinä, että imetystä on tässä lopeteltu pikkuhiljaa? Vaikka eihän sitä voi tietää, flunssa tulee kun tulee! Onneksi ei ole kuumetta.

Keskiviikkona tosiaan kokeiltiin Elixian lapsiparkkia. Hyvin meni. Uskallan jättää toistekin. Näin yhden asiakkaani pukkarissa ja hän heti kertoili, että sieltä ne taudit tarttuu :) Niinhän se voipi ollakkin. Ja vauvauinnista saa korvatulehduskierteen. Ja neljänseinän sisällä on hyvä olla ;)

Kävin keskiviikkona siis Latinotunnilla. Ei ihan mun juttu. Tanssittiin niin pitkään samoja liikkeitä, että siinä ehti ajatella kaikkea muuta..Keskisyke 130. Myöskään torstaina kokeiltu tankotanssitunti ei ollut ihan sitä mitä odotin. (Voih, kun kuullostaa että olisin tosi nirso!?) Mutta tankoja oli vain yksi ja ryhmässä seitsemän. Eli enemmänkin se oli sellainen voimistelutunti, hypittiin trampoliinilla ja roikuttiin tangoilla ja seistiin käsillä ym. joka ihan mukavaa kyllä sekin.
Lauantaina ihastuin kuitenkin Elixian Strip aerobic-tuntiin!! (kuka näitä nimiä oikeesti keksii??) Ihan mahtava meno ja ohjaajasta pidin myös. Siellä keskisyke 170! Siihen päälle vielä tanssahtelin elämäni ensimmäisen Zumbatunnin. Kivaa sekin, mutta oli tän hetkiselle kunnolleni vähän ehkä liikaa vetää molemmat tunnit putkeen =) Ja näinhän se menee, että kun on päässyt hyvään vauhtiin, iskee tämä flunssa.

Nyt tansseja katsomaan. Liikunnallista tulevaa viikkoa kaikille muille!!

Ei kommentteja: