keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Pyykinpesua

Seuraapi kuva-arvoitus..?

Mitä kaikkea löydät kuvasta?


Cecilian kanssa siinä vähän lajiteltiin pyykkiä =) Nyt alkaa maistua taas kotihommatkin, kun voidaan pikkuhiljaa  tutkailla näitä juttuja yhdessä. Kuluu tytölläkin aika paremmin ihmetellessä maailmaa.


Cecilialla on (pyykkikasan lisäksi) päällä Polarn O. Pyretin lammas paita ja housut, 74. Taitaa siellä jossain punaiset sukatkin pilkahtaa.

Tänään on taas piipahdettu töissä, mutta paperi töitä olis vielä vaikka muille jakaa.. Mutta täällä sitä vaan näköjään puretaan tuntoja ;)
Cecilian Eno on ollut meillä kylässä alkuviikon. Tänään kuitenkin tapahtui taas paluu arkeen.

Oon aina ihmetellyt miksi ihmiset päättävät aloittaa terveellisen elämän maanantaina..? Mun mielestä mikä tahansa ajankohta on hyvä, kunhan se tapahtuu NYT. Eli tästä päästäänkin asiaan. Koska nyt on syöty jo kaikki mun äidin viikonloppuna tuomat suklaat, karkit ja herkut..Ja koska nyt on ilmoittauduttu huomiseksi ensimmäiselle Pole-tunnille...On hyvä aloittaa terveellinen viikko NYT. Ja huom! tavoitteena VIIKKO, koska terveellinen elämä olisi jo liikaa =) Ei tuu tapahtumaan ;) Mut viikko voi parhaassa tapauksessa jatkua, koska siitä saa hyvää energiaa.
Tavoitteeseen kuuluu myös Cecilian kanssa Elixian lapsiparkin testaus. Saas nähdä suostuuko tyttö jäämään. On olllut havaittavissa viime päivinä pientä äiti riippuvuutta..


Reippaita kotipäiviä!!

Ei kommentteja: