maanantai 29. marraskuuta 2010

Räkäinen viikko

Viime viikko oli kyllä melkoinen.
Ja koska tänään on maanantai, yritän päästä uuteen alkuun. Joten vielä tämä postaus ja nopea kertaus, jonka jälkeen viimeviikkoiset asiat unohdettu ja hymy taas huulilla :)

Mies oli täysin petipotilaana alkuviikosta. Kävin tuuraamassa sitä töissäkin. Perjantaina sitten vietiin Cecilia ensimmäistä kertaa lääkäriin, valvottuamme edellinen yö koko perhe. Korvatulehdushan tytöllä oli :( . Antibiootit ja kunnon särkylääkket auttoivat onneksi heti. Lauantaina oli sitten mun vuoro, kuume nousi illalla. Meillä ei oikein toimi patterit ja sunnuntai-aamuna sisämittari näytti 15'C. Ei ihan jees, näin kipeelle perheelle ja varsinkaan tuolle lattialla viihtyvälle pirpanalle. Huoltoyhtiöön on jätetty soittopyyntö, mutta odotellaan apua patterien kanssa. Pari tuntia niitä ilmailtiin perjantaina, ilman tulosta.

Tonttutyttö tuumailee..

Mies lähti siis ostamaan irtopatteria sunnuntaina, kun diesel-automme sammui ensimmäisiin liikennevaloihin. Siitä se sitten hinattiin lähimpään Biliaan. Ja joo, oli tankattu talvilaatua! Nyt sitten odotellaan, milloin siellä ehdittäis vaihtaa autoon litkut/ saada se johonkin sisätiloihin. Ei meinaan ollut Etelä-Suomen ainoa auto, joka hinattiin huoltoon.

Olarin Prismasta ostettiin sellainen Vaporizer-kuivahöyry. On kyllä tosi tehokas öisin pitämään perheen tukkoiset nenät auki. Mentolin tuoksu on tosi raikas hengittää. Hinta oli jotain kolmisenkymppiä. Yritettiin me höyryhengitelläkkin, mutta tyttö työntää sormet koko ajan sinne kuumaan veteen. Tämä siis tehokas ja helppo vaihtoehto.

Mutta se siitä ja ei muuta kun uuteen viikkoon! Irtopatteritkin lämmittävät jo kotia. Ja kuume on laskenut.
Ja se yksi kaikista ihanin pelasti kyllä tuonkin viikon, nousemalla eilen ensimmäistä kertaa itse seisomaan tukea vasten!


Kuvasta hyvin näkee, kun tytölläkin on pidetty muutama kerros ylimääräisiä vaatteita päällä =)

Tsemppiä kaikille tähän viikkoon!!!!!!!!!!!!!!!

Ei kommentteja: