maanantai 22. marraskuuta 2010

Nelinkontin pikkujouluihin.. vai pikkujouluista?

Cecilialla on tänään nimpparit :)

Se on oppinut konttaamaan viikko sitten sunnuntaina. Tyttö oli niin huvittava eilen vauvauinnissakin, kun se konttaili kelluvan patjan päällä! Onhan se ihan kiva, kun se viihtyy lattialla taas itsekseen melko hyvin. On niin paljon tutkailtavaa ja aika kuluu siirtyessä huoneesta toiseen. Täytyy vaan kokoajan katsoa perään, kun se on niin johtojen perään.. Jouluna mennään varmasti jo lujaa!
 
Kelsitakki, United colors of Benetton, 74. Kirpparilöytö.
Oon ostanut Cecilialle jo kaksi kelsitakkia kirppikseltä. Toisen löysin ennen tytön syntymää, enkä vaan voinut olla ostamatta sitä! Vaikka se on kokoa 92 ja iso siis vielä piiitkän aikaa. Tämä toinen nyt on sopiva tänä talvena. Ei varmastikaan kovin käytännöllinen, mutta eihän naisten vaatteet tuu sitä koskaan olemaankaan??

Voi hauskuus!
Firman pikkujouluja vietettiin perjantaina Vantaan Flamingossa. Cecilia oli tädin luona yökylässä. Flamingon Spakylpylässä oli ihana tunnelma ja sellaista hämyisää ja rauhallista. Unohti ihan kyllä missä on. Siellä sai lillua lämpimässä vedessä tai mineraalivesialtaassa, jossa soi musiikki veden alla. Saunojakin oli jos jonkinsorttista. Meille tytöille olin varannut kasvohoidot, joiden hintaan sisältyi sisäänpääsy tuonne K-18 kylpylä alueelle. Vesipuiston puoli jäi meiltä tällä kertaa kokonaan testaamatta. Kasvohoidot oli tietenkin ihanat, mutta kestivät kyllä liian vähän aikaa.
Tämän hemmottelu ihanuuden jälkeen käytiin syömässä Kreikkalaisessa ravintolassa ja vielä jatkettiin iltaa siitä kuuntelemaan Jari Sillanpää & Men in Black-yhtyettä.


Kyllähän tuli sitten tanssittua! Ja ai kun sattui jalkoihin kävellä hotellille nukkumaan :)
Onneksi pikkujoulut on vain kerran vuodessa!!

Ei kommentteja: