perjantai 3. toukokuuta 2013

Pepsodenttia kehiin!

Mites meni vappu? Toivuttu jo?? Me otettiin rentoillen. Nautittiin, vihdoin ja viimein, auringosta ystävien pihamaalla. Cecilia "haravoi" eli puuhaili luudan kanssa sinne tänne viuhuten. Vappuna täytyi tietysti laittaa jalkaan punaiset housut!

Tänään haettiin stadikalta numerolappu huomiselle HCR:lle. Viikkoon en ole juossut nyt yhtään, vaan lepuuttanut penikka-oireista jalkaa. Täytyy laittaa kinesioteippi vielä tänään ja toivoa parasta! Muutenkin kaikentyyppinen motivaatio on ollut todella nollissa, kun jalka vaivaa ja sitä täytyy varoa rasittamasta liikaa :(

Lisäksi pöyrähdettiin hammaslääkärissä muistuttelemassa mieliin tämä 2xpäivässä, 2min pesua =) Lionelilla on jo kuusi hammasta, joissa riittää ihmettelemistä. Kovasti hoitaja suositteli sähköhammasharjaa. Oletteko käyttäneet lapsilla?

Aurinkoista viikonloppua! Pitäisiköhän sipaista aurinkorasvaa nenänpäähän huomiseen juoksuun..?


Puutarha hommissa.
Lion synttilahjaksi saamat vaatteet, Me & I.


Kengillä mennään jo!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä kaikkien neljän hampaat pesty ihan pienestä saakka sähköhammasharjalla, enkä helpolla sitä tavalliseen harjaan vaihtaisi! Joskus reissussa kun joutuu tavallista harjaa käyttämään, tuntuu ettei edes saa hampaita sillä puhtaiksi, suosittelen siis - todella! :)

Fluorillista hammastahnaa ei käytetä kuin satunnaisesti silloin tällöin, ja onkin ollut ilo huomata, että nykyisin ihan perus Prismastakin saa jo fluoritonta tahnaa, lapsillekin omansa. :)
Fluorista kun voi lukea niin paljon huonoa, ettei sitä mielellään lastensa suuhun ylenmäärin laita. Tässä hyvä juttu esimerkiksi:
http://www.elinahytonen.fi/2011/01/fluori-suuri-valhe-2/

Mirva

Lystimäki kirjoitti...

No niin, sitten täytyypi varmasti sellainen hankkia! Cecilian kanssa ei ole koskaan ollut mitään pesutaisteluita, niin ei ole tarvinnut senkään vuoksi keksiä motivointikeinoja. Olen kuullut, että jotkut saavat siihen nimittäin apua sähköhammasharjasta.

Fluori-asiat oli mulle aivan uusi juttu! Sulla on Mirva aina joku hyvä ässä hihassa :) Kiitti!