maanantai 29. huhtikuuta 2013

Synttäri päivät

Viikonloppu meni todella vauhdikkaasti lasten yhteissynttäreitä juhlien! Cecilia 3v. ja Lionel 1v. Sukulaisten voimin juhlittiin lauantaina ja kavereiden kesken sitten sunnuntaina. Sunnuntain meno olikin sitten sellaista desibelien huumaa, ettei meinannut itkuhälytintäkään kuulla. Ja nyt oli kuitenkin vasta vain kuusi lasta...

Oltiin miehen kanssa illalla koristeltu keittiö ja takkahuone ilmapalloin ja serpentiinein lasten nukkumaan menon jälkeen. Cecilialle oli katettu aamupala ja pöydässä odotti molempien omat lahjat.


"Äiti, ota kuva prisessakortistakin!"
Lahjoja availtiin koko päivä, koska puolet sukulaisista toi ensin tuliaiset matkoiltaan, jonka jälkeen päästiin vasta itse synttäripaketteihin.


Mekot taas vaihtui lennosta pitkin päivää..


Olin tilannut kakun ja kaksi voileipäkakkua Tapiolan Kaisan Cafesta. Ainoastaan salaatin tein itse. Mahdollisimman vähällä siis päästiin. Lapsilla ei ollut kuin yksi toive tarjoilujen suhteen ja siitä kerron myöhemmin..Kertakäyttöastiat ovat Ikeasta. Kynttilöille en keksinyt muuta järkevää tapaa, kuin laittaa Cecilian kolme kynttilää kakun toiseen reunaan ja Lionelin yhden kynttilän toiseen reunaan =)


Kakku maistui päivänsankarille huikeat kolme lusikallista ;) Lionelkin maistoi ja olisi taas syönyt varmasti enemmänkin, mutta ihan maistaminen riitti nyt vielä tänä vuonna.


Juuri ennen mummun tuloa ilme oli tämä! Synttärit on vuoden paras päivä!!


Ja kyllä illalla väsytti..Totaali väsähtäminen tapahtui siinä seitsemän aikaan.


Ensi vuonna taas uudestaan =)

Ei kommentteja: