torstai 25. huhtikuuta 2013

VaateostoksillaKun nyt kerran päästiin ulkonäkö hömpötysten pariin ja äitienpäivänkin lähestyessä, niin shoppailuvinkki teille ihaNaiset! Itse olen tykästynyt kovin Lindexin alusvaatevalikoimaan, olo on kuin karkkikaupassa =) Sen kuin valitset mieleisesi värin, kaikkea löytyy. Oikeanpuoleisen setin ostin itse kuukauden päivät sitten ja heti mietin, että pitää hakea toisessakin värissä, kun kerrankin löytyi hyvin istuva malli. Rintsikat alle 20€ ja alaosat kolme kahden hinnalla. Sopii mun lompakolle näin kesän piristykseksi, mutta laadusta en sitten osaa sanoa.. Muilla kokemuksia?

Lapsetkin saivat omaa kesävaatetusta kirppikseltä. Molemmilla on tarpeen taas isommat koot, varsinkin housuja on vaikea löytää enää 3v:lle hyvässä kunnossa. Nyt löytyi kolmet!


Takki 3€!
Cecilialle housuja, Lionelille teeppareita.


Parit tukevat ja samalla kuin uudet kengät Liolle, 8€kpl.


Muuten täällä mennään kovasti synttäreitä valmistellen. Huomiseksi olisi enemmän hommaa kuin jaksaa muistaa..Pysyyköhän pää perässä? Joten viikonlopun tulevat vieraat..kaikki mikä on siivoamatta on siivoamatta. Piste. ;) Nyt lahjoja paketoimaan->

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

wau, mitä löytöjä lapsille! :)
eikä ole ainakaan hinnalla pilattuja?!! :)

Lystimäki kirjoitti...

Juu, ei. Tytölläkin oli ensikenkinä nuo Eccon nahkaiset nilkkurit valkoisena. Olivat aivan huiput kesäkäytössä! Ja vinkingit sitten ehkä lähempänä syksyä ovat sopivat..Maksavat molemmat muistaakseni uutena jotain 39-59€:n väliltä.

Sara kirjoitti...

Ihanan värisiä alkkareita. Munkin pitäisi tyysti uusia mun alusvaatevarasto!! :D

Lystimäki kirjoitti...

Joo, nää on tällainen "pakollinen paha"! Alusvaatteita on pakko olla, joten miksei ne vois olla kivoja =)