torstai 17. tammikuuta 2013

Verhot ja kaapu


Juuri kun pääsin eilen tuota H&M juttuani kirjoittelemaan, niin eiköhän illalla tullut firmasta ns. negatiivista asiaa 45min ohjelmassa. Katsoitteko? Ikuisuuskysymys työtekijöiden työoloista, kun yhtiö tuottaa voittoa niin ja niin monta miljoonaa samaan aikaan.. (Monimutkaisia juttuja, mutta mun mielestä asia jäi taas vähän pinnalliseksi. Olisiko parempi, ettei tehtailla olisi tarjota paikallisille ihmisille töitä ollenkaan?)

Jokatapauksessa..Ekat verhot silitetty ja viritetty. Tarkkasilmäisimmät huomaavatkin ehkä, että työhuoneesta on tullut Lionelin huone. Tämä siis liittyen meidän vuodenvaihteen kalusterumbaan, jossa lähes kaikki huonekalut vaihtoivat paikkaa. Työhuoneen pöytä, sekä kaappi siirtyivät olohuoneeseen ja tuo Lion huone on vielä suurelta osin ideoinnin alla...Milläköhän sitä saisi pidettyä itsensä kurissa noiden teksti-juttujen kanssa?? Fontteja siellä ja fontteja täällä.


Ulkona on juuri nyt aivan mahtavan ihana auringon paiste!! Kyllä kevät sieltä tulee =) Mä olen kaapuillut menemään tässä vaaleanruskeassa hulmuhelmassani, jonka nyt voi heittää melkein vaatteen kuin vaatteen päälle. Meillä onkin vähän ekstempore tässä luultavasti tiedossa pikkuisen enemmänkin aurinkoa lähi päivinä..(Ihanat sukat ;))


Pärjäilkää-

Ei kommentteja: