torstai 3. tammikuuta 2013

Silmät selkään, kiitos!


Saatiin joululahjaksi marimekon lakanat, kuosi taisi olla nimeltään Mandariini. Nyt oli pukki kyllä käynyt etukäteen vakoilemassa meidän ennestään niin mustanharmaata sisustusta! Ihanat!

Molempien lasten ehdoton suosikki paljastui Lionelin paketista, pähee maasturi, jolla voi nyt treenailla myös ensiaskelia kätevästi. Tämä vauhtipakkaus päätti tänään säikäyttää oikein kunnolla, kun hetkeksi käänsin selkäni hellan suuntaan. Salaman nopeasti se oli kiivennyt syöttötuolista pöydän päälle vailla järjen hiventäkään korkeuseroista! Onneksi ehdin napata konttaajan kiinni ennen reunan ylitystä.

Uusivuosi vaihtui kotosalla ollen. Ystäväperhe oli meillä, lapset saivat leikkiä ja rakettejakin ihmeteltiin. Kaikilla oli NIIN suojavarustus kohdallaan ;) Cecilia piti kuulosuojaimia sisälläkin koko illan!

Sen verran yöllä taas poitsu valvotti, että meinattiin ihan lahjakkaasti myöhästyä neuvolasta tänään. Herättiin kaikki 9.00, kun meillä oli aika lääkärille 9.20. Onneksi matka on lyhyt ja ehdittiin, kun mies oli apua Cecilian kanssa. 8kk ja mitat oli taas normaalilla mallilla. Pituutta 70cm ja painoa 7,7kg. 

Happy New Year 2013

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun blogissa on sulle haaste :):)

Lystimäki kirjoitti...

Moikka! Haaste huomattu, katsotaan mihin kykenen ;)