keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Siivousta ja organisointia


Ruokapöytä haaveita a'la Pinterest pictures...

Mulla on aikas paha motivaatio-ongelma... Nimittäin siivoamisen suhteen. Meillä taitaa olla nyt kotona se tilanne, mikä lehtien mukaan on monilla muillakin: Me hukutaan tavarapaljouteen! Ainakin silloin kun pitäisi alkaa siivoamaan, tuntuu erittäin vahvasti siltä, että ne lelut ja vaatteet ei vaan vähene tieltä vaikka kuinka sullois kaappeihin. Ja mitä enemmän sulloo tavaroita kiireessä kaappeihin, sitä ahdistuneemmaksi tulee. Siellä ne sitten pyörii takaraivossa kuin möröt ja huutelee "Hei, millos ajattelit minuakin käyttää, kun et edes muista missä olen?!?" . Ei auta ei, vaikka kuinka kääntää järjestystä kämpässä ympäri. Olo on silti rauhaton.

Coco painiskeli jokin aika sitten myös samantapaisen siivousmotivaatio-ongelman kanssa ja oli lainannut kivan tekstinpätkän Martat.fi-sivustolta. Tekstistä jäi mun mieleen pöyrimään lause "Tuo tullessas, vie mennessäs!". Siitä onkin ollut hurjasti apua viime aikoina! Siis oikeasti on. Olen tässä kuitenkin pohdiskellut, että pitäisi varmasti laajentaa tuota ajatusta vaikka näin uuden vuoden kunniaksi esim. vaatekaappiin. Älä tuo yhtään uutta vaatetta, jos ei hankkiudu eroon vähintään yhdestä!

Että täällä sitä vaan haaveillaan uusista ruokapöydistä yms. yms. Kun vaatehuolto on kaaoksessa =)


Parempaa siivousintoa teille!!

2 kommenttia:

Mama D kirjoitti...

Tavaranpaljous on tuttu tunne. Meilla on muutto suunniteilla (meidan asunnon ostajaa odotellessa) ja ollaan joudutta luopumaan monesta tavarasta jo koska ensin taytyi tehda kampasta nayttoihin vahan avaramman nakoinen ja nyt jo mietitaan, etta mita kannattaa kalliiseen muuttoautoon oikeasti ottaa mukaan. Hyvin terapeuttista. Kunnon asunnon raivaus on todella hyvaa.

Lystimäki kirjoitti...

Muutto auttaa ainakin käymään nurkat joskus läpi. Tsemppiä myynti ja muuttopuuhiin!