torstai 6. joulukuuta 2012

Vähän faktaa saaresta..

Cecilialle on maistunut täällä aamiaiseksi puuro, murot ja leipää. Ruokailujen välit ovat lapselle vähän pitkät, joten jotain välipalaa olisi ollut hyvä pakata mukaan. Pikapuuroa tai vastaavaa. Kyllä ruualta voi tosin ottaa mukaan vähän banaania tai leipää, kunhan muistaisi. Tuli mietittyä lähtiessä enemmän vauvaa.. Päikkärit kun lapset muistaa nukkua, niin jaksaa vielä illalliselle joka alkaa puoli kahdeksan.

Saarella ajaa pari bensa-autoa, mutta pääosin autot ovat pienia golfkärryn näköisiä sähköautoja. Niihin voi hypätä kyytiin jos oma majoitus sattuu olemaan kauempana altaalta tai ruokapaikalta. Me ollaan pelkästään kävelty. Ceciliakin jaksaa tuon pienen matkan, jos keksii siihen vaikka juoksukilpailun virikkeeksi.

Kuvissa näkyy myös meidän pääkatu :) Siinä on tietenkin kultaliike, kuntosali ja pari vaatekauppaa. Yksi kauppa saarella myy aurinkorasvoja, matkamuistoja ja pientä purtavaa. Sukellukseen löytyy tietysti oma putiikkinsa.

Heti tullessa osui silmään kuinka saarella kierrätetään paperit ja muovit. Toivottavasti ne myös päätyisivät eri paikkoihin!

Ollaan käyty kannustamassa paikallisella tekonurmella FC Kuredu jalkapallocupin voittoon! Siellä oli oikein kunnon alkuseremoniat tansseineen ja lauluesityksineen. Ne kesti melkein kauemmin kuin itse matsi.

Saari on vähän isompi kuin mitä kuvittelin, mutta juuri sopivan kokoinen meille. Lenkkeillessä voi kiertää saaren rantoja pitkin ja vähän lisäksi juosta sisämaassa niin saa tunnin kulumaan.

Terkkuja kotimiehille!

Ei kommentteja: