lauantai 1. joulukuuta 2012

Ensitunnelmia lomalta

Lentomatka lasten kanssa sujui hienosti, vaikka matka oli pitkä. Meidän kone helsinki-vantaalta lähti viideltä iltapäivällä. Lennettiin Finnairilla pari tuntia Frankfurttiin, jossa oli tosi kova kiire jatkolennolle tämän lippujen tsekkaus ihmisen mielestä. "Juoskaa, juoskaa!!" Se huuti. Ja kun päästiin portille, odoteltiin koneeseen pääsyä joku puolisen tuntia :) Laukut meni onneksi jatkolennolle suoraan.

Condor-lentoyhtiön koneella lennettiin pitkä yölento. Lionel sai meidän välistä oman ylimääräisen paikan, kun koneessa oli tilaa ja nukkui siinä lähes koko lennon. Cecilialle järjestyi tädin ja hänen miehensä kanssa eturivin paikat, jossa lentoemäntä kehotti heti laittamaan tytön nukkumaan lattialle penkkien eteen. Hyvät yöunet siis hänelläkin! Aamulla laskeuduttiin Maleen, jossa saatiin huippu kohtelu kylmine pyyhkeineen yms. yms. Lennettiin vielä noin 45min kuvassa näkyvällä vesitasolla Kuredun saarelle.

Aikaeroa Suomeen on vain kolme tuntia ja lapset pääsivät rytmistä kiinni oikeastaan heti toisesta yöstä eteenpäin. Eka yö meni tuolla 2,5 vuotiaalla vähän kukkuessa kunnes sai unen päästä kiinni. Selvähän se on kun oli nukkunut lennolla hyvin ja yritettiin nukuttaa sitä kuudelta illalla Suomen aikaa.

Palailen varmasti loma tunnelmiin ja vinkkeihin ennen kaikkea vielä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Murut! Mummulla on jo kauhee ikävä! Onneksi on kohta joulu!Haleja ja terkkuja täältä hyytävästä suomesta.Kauhee ilma!

Lystimäki kirjoitti...

Ollaan nähty kuvia..Pärjäilkäähän myrskyssä!!