keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Aamulenkki

Nyt on nähty myös auringon nousu! Mahtavat maisemat! Suunnniteltiin jo, että täytyy joku päivä käydä lenkin päätteeksi altaassa pulahtamassa. Näissä kuvissa näkyy lasten allas. Lenkit onnistuu multa ja miehen siskolta aamuisin yhdessä, koska miehet voi jäädä vielä lasten kanssa nukkumaan. Ne ovat tosin jo niin omassa paikallisessa rytmissään, että heräävät viimeistään vähän seitsemän jälkeen.

Ihana paikka! Kaikki on niin hyvällä tuulella, että tervehtivät vastaan tullessa. Aamulenkillä tosin on vähän vähemmän ihmisiä ;) Eniten täällä näkyy saksalaisia ja ruotsalaisia.

Yritin päivitellä edellistä tekstiä pari päivää sitten, mutta täällä on välillä kaista niin tukossa, ettei yhteys pelaa isoilla kuvatiedostoilla. Onnistuttiin nappaamaan tästä ruokapaikan ja meidän bungalovin matkan varrelta joku staffin avoin verkko, joka onneksi pelittää. Kaikki kuvat siis iPhonella ja tekstit bloggerin kännykkäsovelluksella! Lataillaan niitä pokkarikuvia sitten kotoota.

Meidän porukalla tosiaan kaikki hyvin. Surullisia uutisia kantautui heti tännekkin toisista suomalaisista Malediiveilla :( Olivat olleet veneonnettomuudessa pimeällä ja matkalla toiselle saarelle kuin missä me.

Nauttikaahan pakkasista!!

1 kommentti:

Lystimäki kirjoitti...

Niin ja pikkuapina laitettiin puuhun kun se kiipeilee jokapaikkaan!! Pannuttaa seisovilta jaloilta vähintään kolmesti päivässä ja nahat on lähteneet jo varpaiden pohjista.