maanantai 28. marraskuuta 2011

Sisustamista ja blogi-huolia..

Tota..tota...Oon tässä pohdiskellut mitä tekis tän kuva jutun kanssa..En oo vielä päätynyt mihinkään, joten ajattelin nyt sit vain kirjoitella. Aluksi otti niin päähän, kun en saanut mitään kuvaa enää otsikoksi blogille, että ajattelin antaa koko blogin vaan olla. Nyt on kuitenkin taas mieli niin täynnä sisustusideoita ym. kivaa, että haluaisin kyllä jatkaa kirjoittelua. Ehkäpä vain yritän tutkailla, mitä se kuvien lataamisen lisätila sitten oikein maksaisi...=(

Mutta sisustusjutut ovat ponnahtaneet tässä taas ykkösprojektiksi muutamasta eri syystä.
1. Pidän tulevan viikon lauantaina tyttöjen glögi-illan meillä, joten tekis mieli taas saada yksi jos toinenkin juttu valmiiksi kotona.
2. Meille on tulevana viikkona tulossa arkkitehti käymään koskien terassin suunnittelu-projektia..Taas yksi hyvä syy siivota!
3. Käytiin tänään kahden eri ystäväpariskunnan kotona. Toisten luona eka kertaa ja toisille talo on vasta muuttovalmiina näillä näppäimillä...Ihania koteja! Ihania ideoita!

Sen jälkeen kun pääsi muuttamaan tänne nykyiseen kotiin, siis joskus maalis-huhtikuussa, on ollut jo pelkästään kodista niin onnellinen, että se on riittänyt. Nyt alkaa heräämään uudelleen se "katsonpa tätä kotia toisten ihmisten silmin"-sisustaja, joka huomaa joka ikisen pahvilaatikon nurkissa, puuttuvat hyllyt vaatehuoneessa ym, ym. Mutta ehkä ENITEN hätkähdin kun tajusin, että meidän vessaan tulevat pyyhekoukut ja vessapaperiteline on maanneet lavuaarin vieressä kohta YHDEKSÄN kuukautta!!?! Täällä kun on pidetty tuparit ja kaikki...Kuinkakohan moni meidän vieraista on ajatellut, että mahtaa olla rankkaa tuon lapsen kanssa kotona, kun ei pölyjä jakseta pyyhkiä tasoilta? Huolestuttavaa, milloin ihmisestä voi tulla niin sokea omalle olemiselleen? Varmaan silloin, kun pitää lapsen 1v. synttäreitä remonttimiesten urakoidessa samaan aikaan kylpyhuoneessa. Tokaisten vaan, että "ei tää meitä häiritse, tehkää niin pitkään kun haluatte!"

Nooh..mä oon nyt esittänyt varovaisen toiveen, että jos saatais kylppäri valmiiksi ennen Nasun syntymää...Sieltä puuttuu enää suihkuseinä, lavuaari/peilikaappi-kaluste ja wc-pöntön asennus, sekä taso pesukoneiden päältä johon olin ajatellut hoitopöydän paikkaa. Kaikki nämä tavarat kuitenkin meillä jo on odottamassa täällä työhuoneessa. Sen jälkeen voisi taas se kaikki "pikku"-sälä vaikka vähän odottaa..;)

5 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Eilen oli jossain blogissa vinkki että jos on ladannut blogiin kuvia joita EI OLE JULKAISSUT niin niiden poistamisella sais taas kuvatilaa,itse en ole kokeillut niin en osaa tuosta tarkemmin sanoa...

Sara kirjoitti...

Meiltäkin puuttuu kylpyhuoneesta pyyhekoukut ja se ärsyttää todella paljon koska sitten pitää aina olla saalistamassa niitä pyyhkeitä jostain kaapeista. Betoni seiniin kun ei vaan joka päivä tosta vain porata. Siinä syy.

Lystimäki kirjoitti...

Kiitos Kirsi vinkistä..Yritin kuitenkin turhaan :( En saanut poistettua ainakaan sieltä Picasa-verkkoalbumista mitään. En oikein edes tiedä mikä paikka se on?

Harmittaa vaan kun mainostetaan, että luo blogi, se on ilmaista! Ja 1,5v. jälkeen se ei yhtäkkiä enää olekaan sitä. Vaikka eipä nuo lisäkuvatilan hinnat nyt päätä huimanneet..

Sara: Ei saa juu ihan itsekseen porattua. Oon ymmärtänyt, että meillä on vielä jotain kivilaattaa, joka vaatiin jonkun omanlaisensa kiviterän??

Elviiran Kammari kirjoitti...

Heissan, jostain tänne eksyin. Mun tyttöni on syntynyt tammikuussa 2010 eli aikalailla samanikäisiä ovat. Tuo Ticketin haalari oli munkin ajatuksissani, mutta vierastan noita vetskareita. Siksi päädyin Legon aniliiniin, yksiväriseen haalariin. Oli kyllä taas elämää suurempaa tuo haalarin metsästys. Mulla sama ongelma noissa kuvien lataamisessa..

Lystimäki kirjoitti...

R&R: kiva että eksyit! Kävin sun blogia kurkkaamassakin. Ootko keksinyt mitään ratkaisua kuvien suhteen?