tiistai 8. marraskuuta 2011

Meidän uusi keittiö

Tänään on ollut aikaa imuroida, pestä lattiat ja ottaa viimein vähän keittiö kuvia. Ihana puhtaiden lattioiden tuoksu!! Cecilia on ollut isotädin luona tänään..eipä tämä siivoilu muuten näin hienosti onnistuisi. Olisi jalanjäljet lattiassa ennen kuin olisi ehtinyt rätin jäljet kuivua.

Mutta meidän keittiöön! Näytti ennen remonttia tältä->


Aluksihan me ei meinattu remontoida juurikaan keittiössä..kaappien pinnat näytti ihan ok siisteiltä ja valkoinen nyt ei oo koskaan paha väri...Toisin kuitenkin kävi, kun sisuksista paljastui alkuperäiset rungot vuodelta -79. Eikä tuo saarekkeen umpinaisuus myöskään ollut oikein meitä :( Kaikki sai lopulta lähteä ja remontin jälkeen keittiö näyttää nyt TÄLTÄ->


Näkymä eteisestä/ olohuoneesta ruokailutilaan ja keittiöön..

Vähän toisesta vinkkelistä katsottuna..
Siirrettiin jääkaappi ja pakastin omaksi yksikökseen yhdelle seinälle, kun ne olivat ennen erilliset ja aivan eri puolilla keittiötä. Jääkaappi+pakastin yhdistelmänä meillä siis oli Festivo, jota olen aiemminkin jo hehkuttanut täällä. Lisäksi siirsimme tiskikoneen pois hellan vierestä ja samalla sen paikka tuli loogisemmaksi oikeakätiselle eli tiskialtaan oikealle puolelle. Helpompi täyttää!

Tasot ovat kiiltävää valkoista, paksua ja kulmikasta laminaattia, ei siis pöyristettyjä reunoja, joita laminaateissa on ennen enemmänkin käytetty. Haluttiin modernimpi ilme. Liesituuletin on Savon Miniom, johon ihastuttiin heti. Tehoa löytyy kyllä riittävästä, en oo tainnut koskaan käyttää vielä kovimmalla eli 3 teholla. Tuuletin antaa myös kivasti tilaa työskennellä lieden "päällä", koska se on lähempänä seinää kuin monet muut mallit. Inductio liesi meillä oli jo edellisessä asunnossa, kun remontoimme keittiön ja siitä en pystyisi enää luopumaan. Sitä vastoin on ollut helppo luopua vedenkeittimestä, koska liedellä vesi keihuu jopa nopeammin =)

Saarekkeeseen sijoitimme kolme kaappia pomppuovilla ruokailutilan puolelle, koska halusin baarijakkarat syvennyksineen keittiön puolelle. Ajatus oli siinä, että jos haluaa syödä nopeasti vaikka aamiaisen itsekseen on jo keittiössä valmiiksi. Yleensä tämän saarekeratkaisun näkee käännettyä toisin päin.

Tässäkin keittiössä pari "suunnittelu virhettä" löytyy, mutta niiden kanssa voi hyvin elää. Kaksi keittiöremonttia tehneenä on kuitenkin taas viisaampi, jos vaikka joskus tulisi suunniteltua se The Koti ;)

Mitäs pidätte????

4 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Wau mikä muutos! Tosi hyvältä näyttää. Tilavalta ja sellaiselta jossa helppo työskennellä. Kyllä kannatti...

Sara kirjoitti...

Teillä on juuri minun mieleinen, kaunis, moderni, valoisa ja rauhallinen koti!!
Tosi hieno keittiö muutos.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olen tuskaillut keittiön välitilan kanssa, osaatko sanoa mikä laatta tuo teidän välitilan laatta on? Näyttää hyvältä!

Lystimäki kirjoitti...

Moikka! En osaa nyt mikä laatta välitilassa oli, mutta se on hankittu Bauhausista. Sen muistan!