keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Joulukuusi

Me koristeltiin viikonloppuna jo kuusi. Monen mutkan kautta kävi näin, että kuusi on jo erittäin ajoissa paikoillaan...mutta toisaalta ehtii nauttia edes hetken, kun ei varmaan hirveesti oleilla kotosalla joulun aikaan. Muutenkin tunnen kuuluvani siihen ryhmään, että joulua on kiva fiilistellä ennen aattoa ja melkein heti sen jälkeen kääntyy elämässä uusi lehti, tulee hirmuinen siivousvimma ja kaikki pitää saada kotonakin taas normaaliksi. Varsinkin nyt kun on jäämässä taas täysipainoisesti äippärille.


Tää meidän täystuho meni just nukkumaan, mutta mä en taida malttaa mennä. Jos olis hetki omaa aikaa. On nimittäis ollut vähän viime päivinä sen kanssa taas kestämistä. Ei oikein luonnistu tuo pukeminen ja on aikas vaikeeta tehdä yhtään mitään, kun ei saa vaihtaa yökkäriä päivävaatteisiin, eikä saa pukea ulkovaatteita ollenkaan. Oon tässä pohdiskellut, että voisiko tää johtua käyttöön otetusta talvihaalarista?? Jos se päällä on ollut vähän hankalampi liikkua ulkona..? Ja tietysti tulee pukiessa jo kuuma, kun tuskanhiki nousee äidilläkin..Vaikka käy kovasti välillä hermoille tuo tyttö, niin on se vaan niin ihana! Viime päivinä ihastusta on aiheuttanut lisääntyvä puhe, kuten lausahdukset "Auta minua!" ja "Kiva päivä!".

Taidan rentoutua nyt hetken lueskelemalla muiden ihania blogeja ja juomalla glögiä...Jospa sen jälkeen illan jaksaisi taas paremmin!?

Ei kommentteja: