tiistai 3. toukokuuta 2011

Treenijuttuja


Lauantaina ennen 1v. synttäreitä kävin Xygling Maratonilla Elixiassa. Kesto 2,5h. Kaloreita paloi 1046kcal. Sykemittarin muistin onneksi laittaa päälle ekan lämmittelybiisin jälkeen!Keskisyke 167. Ja TE kerroin eli Training Effect..harjoitusvaikutus...5. (asteikkko 1-5). Maksimisyke kävi vain 192:ssa, mutta onneksi näin, koska treeni oli niin pitkä. Mun maksimisyke on ollut joskus tammi-helmikuussa mitattuna 202.


Käytän Suunnon T4 sykemittaria, jonka käyttöönotto oli hieman haasteellista opetella Polarin mittarin jälkeen. Mutta käytettävyyys on ollut kyllä jatkossa parempi, kunhan aluksi oppii oikeat napit! Ongelmiakin on ollut ja ärsyttävimpänä nyt, ettei treenien siirto Movescountiin toimi!!!?? Movescount on Suunnon oma ohjelma netissä, jonne pitäisi pystyä siirtämään kaikki treenit muistiin ja jaettavaksi muillekin, jos haluaa. Mun treenit ei jostain syystä enää siirry sinne ja sykemittarin muistiin mahtuu vain 15kpl, jonka jälkeen vanhimmat alkaa poistua mittarista. Harmi :(


Eilen päällä oli kaverilta ostettu käyttämättömäksi jäänyt nahkatakki ja Thaimaalainen kangaslaukku. Yllättäen, ruskeet Puman tennarit ja jotku vanhat Veromodan farkut..

Ei kommentteja: