keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Ajatuksia

Toivottavasti Ceci nukkuu vielä hetken..Jos ehtisi hetkeksi istahtaa tähän koneen ääreen. Jostain syystä on ollut taas niin paljon ohjelmaa ja hässäkkää, että tekis hyvää ihan vain olla vähän aikaa. Viime viikon muoti- ja koruilta kuvatkin on laittamatta tänne..

Saatiin eilen pestyä ensimmäinen koneellinen pyykkiä kotona! Pienistä asioista sitä voikin olla onnellinen =) Projekti jatkuu tänään. Oon lähdössä viikonloppuna Tukholmaan, joten loppu perhe saa nyt viikonlopuksi sitten puhtaita vaatteita. Pitäisi tosiaan juosta lauantaina yksi maratooni...;) Aika huikeeta..En ota kyllä mitään ressiä. Tilanne nyt on ollut mikä se on ja en oo paljon juossut. Että vanhoilla pohjilla mennään! Yksi puolikas on sentään alla juostuna Cecilian syntymän jälkeen. Toivotaan että ilma on hyvä ja fiilis korkealla! Tukholmassa on yleensä paljon kannustajia, että tunnelman voimalla mennään =)

Sunnuntaina tutkittiin Cecin kanssa vähän terassilla tikkaita..ja kiviä...


Nyt kun alkaa olla remontin puolesta valmista täällä sisällä...Ehkä siis tällä viikolla pääsee jo saunaan!!?...Niin talonyhtiön puolesta aloitetaan sitten terassiremontti. Tämä oli kyllä tiedossa ja kivempi se onkin, että tekevät senkin nyt tähän samaan syssyyn, ettei sitten ens kesänä tarvitse aloittaa remontilla elämää. Kestosta ja aikatauluista ei vielä mitään tietoa.Tyttö on vain niin innokas päivisin ulkoilemaan, ettei sitä tahdo saada enää leikeistä pois ilman huutoa. Kävely lisääntyy jatkuvasti. Se osaa kyllä kävellä jo itse, mutta kädestä pitäen jos edetään niin tahtoo mennä juoksuksi. Ylä- ja alakulmahampaat on puhjenneet nyt ja öisin on vähän valvoskeltu..Nyt hampaita on yhteensä 12. Viime yönä se kyllä teki ihan outoja tempauksia..? Äiti ei ymmärrä..? Reilu tunti oltiin yritetty miehen kanssa vuorotellen saada sitä rauhoittumaan ja nukahtamaan uudelleen. Sit mä sanoin että haen sille unirätin, joka oli jäänyt päivällä autoon. Rätin kun se sai kainaloon, niin nukahti saman tien!?? Voiko olla mahdollista? Mysteeriksi nyt jäi jokatapauksessa mikä oli alunperin hätänä..

Cecilia ei vielä puhu mitään kovin ymmärrettävää, mutta höpöttelee kyllä kaikenlaista ja kaikenaikaa. Osaa osoittaa kyllä aika ymmärrettävästi mitä milloinkin tahtoo ja tehdä asioita jos siltä jotain pyytää, mutta puhetta tulee vain joitain yksittäisiä sanoja..kato..tota..puu..l..eipä..äiti..täti..(kummitäti on tiiu =)) ..taaa..taaa..eli tämä. Että kyllä se siitä selkenee pikkuhiljaa!

Me lähdetään Tukholmaan tyttöporukalla. Eli mies jää Cecin kanssa kotiin. Onneksi on vain kaksi yötä. Äitikin saa nukkua laivalla ensin yhden kunnollisen yön ennen juoksua!

Ei kommentteja: