lauantai 14. toukokuuta 2011

Masentaa, väsyttää, turhauttaa..

Hmm..ei kait mikään ja vähän kaikki...........??!!!??

Mun-> kuten monen muunkin viime kuulumiset kuvineen hävisivät, eli ehkä joskus lisää viime viikonlopun Englannin reissusta?

Remontti->ei valmista..vieläkään. Pienenä paljastuksena kuva kylppäristä, joka siis näyttää aivan samalta kuin viikko sitten..


Suihkujen taakse tulee kivilaattaa, jonka laittaminen vaan kestää NIIN kauan.. että sitä on tehty melkein  viikko..Saan oman suihkun ja pesukoneen ehkä joskus ens vuonna... :(

Arttu Wiskarin keikka tänään-> Miehen vuoro mennä! Jään vahtimaan lapsen unta. Nyt kyttäilen Iskelmäradioo, jos vaikka kuulisin Artun -Tuntematon potilas-biisin..

Onneksi sentään Suomi voitti hienosti ja kohtaa Ruotsin lätkän mm-finaalissa =) Jotain jännättävää!

Ceciliasta on kuoriutunut oikein omatahtoinen pikkuriiviäinen->Se on kiukkuraivonnut parina viime päivänä oikein tempperamenttisesti!? Joskus viime viikolla se ei suostunut katsomaan kameraan..
..mutta tällä viikolla on muutaman kerran päivässä jo huutaa-potkittu ja -raivottu ihan kunnolla.. Äiti on ihmeissään ja neuvoton?? Mitä tehdä lapsen kanssa, joka vetää suurinpiirtein x-asentoon keskellä katua?

Cecilian Roxyn hame ja hihaton paita Thaimaasta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei meillä ihan samaa! Siis noita itkupotkuraivareita välillä nyt, ja on siis samanikäinen lapsi kuin teillä. Että kuulunee ikään =)

Lystimäki kirjoitti...

Lohduttavaa kuulla :) Täytyy varmaan etsiä kirjastosta joku opus, jos löytyis vinkkejä kuinka päin pitäis olla..