sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Keväisiä kävelyitä

Ehdittiin päästä jo oikein hyvään vauhtiin Roomeon kanssa meidän aamupäivien vaunulenkeissä. Ollaan reippailtu ympäri kyliä, välillä ystävien kanssa, välillä kaksin ja ihailtu kevään etenemistä. Kilometrejä on kertynyt yli kymmenen päivittäin. Lunta tuli vielä perjantaina, mutta se lähti onneksi yhtä nopeasti. Täällä etelä-suomessa maa on lumeton ja toivottavasti sellaisena pysyykin.

Isommat lapset olivat tänä viikonloppuna mummilassa ja olen vihdoin saanut raivattua lasteenhuonessa tilaa. Kaikki rikkinäiset lelut roskiin ja osa kiertoon. Tavaramäärä on kertynyt näin seitsemässä vuodessa aivan järjettömäksi! Ja taas on seuraavat syntymäpäivät ovella.. Samalla on tullut myytyä pois Cecilian pieniä vaatteita, sekä vauvan hoitotarvikkeita.

Nyt on ollut hyvä hetki käyttää siivoukseen Roomeon päiväuni-aika. Ollaan nimittäin jumissa täällä kotona. Voitteko kuvitella, että siitä on jo yli kaksi vuotta aikaa kun seisoskeltiin lasten kanssa tällä tontilla ja haaveiltiin asuvamme joskus täällä. Muutettiin yli puoli vuotta sitten ja nyt ollaan alle vuoden ikäisen vauvan kanssa jumissa talon sisällä, koska etupiha on kaivettu auki ja täältä ei pääse rattaiden kanssa ulos!? Toivottavasti joku päivä kaikki saadaan valmiiksi!

Ei kommentteja: