sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Roomeo 10kk

Kotona riittää nyt menoa ja meininkiä. Kaapit tyhjenee sitä mukaan kun ehtii laittaa tavaroita paikoilleen ja ajoittainen kitinä tuntuu olevan pelkkää tekemisen puutetta.Roomeo täyttää ensi viikolla 10kk. Uusin opittu juttu taitaa olla polviseisonta. Ilman tukea seisominen on onnistunut ehkä korkeintaan 10 sekuntia, joten kävelyä saadaan varmasti vielä odotella. Kiipeileminen joka paikkaan on kuitenkin kivaa. . . Meidän kodin 16 porrasta kerroksesta toiseen ei tuota minkäänlaista ongelmaa. Onneksi ylhäälle on saatu portti heti Thaimaasta paluun jälkeen!Hampaita on edelleen vain kaksi alhaalla, mutta niitä harjataan iltaisin yhdessä siskon ja veljen kanssa. Alemmassa kuvassa on vielä turvakaukalo, josta on jo siirrytty isompaan turvaistuimeen.


Kotona viihtyminen on yleensä paljon helpompaa silloin kun Ceci ja Lio ovat leikittämässä. Parketti tykkää kun rälläävät mönkijällä kämppää ympäri =)


Eilen uskaltauduttiin kokeilemaan ensimmäistä yökyläilyä kun miehen sisko lupautui hoitamaan Romppua. Pääsi pienimmäinenkin tutustumaan kaivarin nähtävyyksiin! Tilanneraportoinnin mukaan oikein hyvin on mennyt, tuli pisteet 10++. Kuullostaa hyvältä...ehkä pääsee uudestaakin,  jos ei oo valvonut koko yötä =)

Vanhemmat lapset olivat myös yökylässä. He pääsivät iso-tädille, tuttuun paikkaan jossa asuttiin koko rakennus aika. Meillä oli miehen kanssa mahdollisuus olla ensimmäistä kertaa yli vuoteen vuorokausi kahdestaan. Nukuttiin univelat pois! Ei voisi kesäaika paremmin alkaa <3

Tänään sitten aamupalaa vielä rauhassa, lasten hakua, painia ja voimistelu treenejä. Ehkä jopa äidin treenejä..??

Ei kommentteja: