keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Vuosi hujahti taas!


Pian alkaa olla vuosi siitä kun kävimme perheen kanssa Suvilahdessa studiokuvissa. Silloin oli itselläkin huomattavasti raskaampi olo kuin nyt, ainakin fyysisesti!

Lasten kanssa jokavuotinen synttärumba alkaa. Lion lahja on jo paketoitu, Cecin lahja päätetty ja vielä tänäkin vuonna yhteissyttärit saatu sovittua. Tällä kertaa juhlat pidetään uudessa kodissa. Toivottavasti sää suosii, ainakin vappuviikonlopuksi lööpit lupasivat jopa +20!

Mennyt pääsiäisviikonloppu oli osottain aurinkoinen, mutta ilma niin hyytävän kylmä, että pihan laitto jäi.. Ehkä terassikalusteet tai ruukkuja vapuksi =)Vaikka olo ei enää fyysisesti niin raskas olekaan, on elämä kolmen pienen lapsen kanssa melkoista arjesta selviytymistä. Ensimmäinen suuri helpotuksen huokaus taisi tulla, kun Roomeo alkoi nukkua ensimmmäisiä kokonaisia öitä noin puoli vuotiaana. Miehen kanssa juteltiin, että tästä selvitään vielä. Takapakkia tosin tulee ajoittain. Välillä istutaan sängyssä ja taputellaan käsiä yhteen pitkin yötä. Välillä tulee hampaita tai kiinteät ruuat vääntää vatsasta. Studiokuvissa ei vielä tiedetty millainen tyyppi tämä kolmas tulisi olemaan.

Melkoinen ilmeilevä ilopilleri enimmäkseen...

Ei kommentteja: