keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Nainen vanhenee..kroppa nuortuu..Vai..?

Tittididii...Vaikka synttärit ovatkin vasta edessä, on paljastuksien aika! Instagramissa ehdin jo paljastaa, joten miksipä en täälläkin. Kuten aiemmin jo vihjasin sain rakkaalta aviomieheltäni lahjaksi oman personal trainerin! Olikohan se vinkki jostain?? ;) Kaikkien kavereiden ensimmäinen kommentti on ollut "-Mutta sähän oot ite?!" . Oma treeni on kuitenkin aina täysin eri asia. Kyllä mäkin osaan ihan loistavasti siellä salilla haahuilla ja sluibailla ilman mitään suunnitelmallisuutta :) Toivepostaus olikin liittyen mun treeneihin ja nyt siis niihinkin saadaan jotain jatkumoa. Nähtiin Nannan kanssa ensimmäistä kertaa tänään ja ens viikolla startataan oikein urakalla. Täällä ollaan nyt niin täpinöissä että..!!


Pakko muuten välikommentoida kuvaa, että leukoja menee ilman kumpparia vain 1 kokonainen. Siitä on hyvä nostaa tavoitteita.. 

Mutta ennen ensiviikolla saatavia ohjelmia mennään vielä omilla perinteisillä tekemisillä. Sunnuntaina mm. käytiin Lion kanssa juoksurattaiden vauhdittamalla tunnin lenkillä. Tänä syksynä panostin viimein kuvissa vilahtaviin CoreTex-vaatteisiin, joita en aiemmin ole raaskinut hankkia. Nyt löysin Intersportista ne -30% alennuksesta ja joka päivä olen ehtinyt harmitella, miksi tuli hankittua ne vasta nyt. Aivan loistava asuste!!! 

Hyötyliikunnan, kuten töihin pyöräilyn, lisäksi treenaan Elixiassa ja duunin salilla. Aina olisi tietty kiva kokeilla myös uusia lajeja kuten ilmajoogaa.. Crossfitin suhteen oon jo vähän aikataulullisesti luovuttanut, aloituskurssi vaaditaan siihen lajiin ja sitovat aikataulut on mun kohdalta heitetty aikopäiviä sitten romukoppaan. Mutta ehkä joku päivä?? Ryhmäliikunnoissa en oo rampannut piiitkään aikaan, vaikka sekin aina ajoittain houkuttelee. Kyllä siellä vaan ohjaajat pysyvät hyvin ajan hermolla ja tietävät uusimmat tuulet alasta. Mutta ne aikataulut.... :(


 Reipasta lenkkiseuraa mulla =)Näiden kuvien myötä reipasta viikkoa muillekkin!

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Mahtavaa, oma PT! Mäkin halusin palkata syksyksi oman PT:een mutta olisi tullut liian kalliiksi.
Tein sitten niin, että haalin itselleni pienen ryhmän ystävien kesken. Tein meille 6-viikon ravintosuunnitelman ja suoritamme HIT treeniä zuzkalight.com treenien mukaan. Meillä on facebook ryhmä ja whatsap keskustelu alusta.Mä niin kuin toimin heidän valkkuna ja he tsemppaa mua. Toimii toistaiseksi super hyvin!!

Lystimäki kirjoitti...

Hyvä, hyvä!! Kekseliäisyyttä vain peliin =)