keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Treenit

Kello on 6.32 ja aamupala on mennyt kurkusta alas jo puolisen tuntia sitten. Aamukahvin seurana ajattelin, josko ehtisin kertoa muutaman sanan treeni-asiaa ennen lasten heräämistä..

Ensitapaaminen oman treenarin kanssa oli kolme viikkoa sitten. Nähtiin Nannan kanssa kahvilassa ja keskusteltiin vähän mun tavoitteista ja mahdollisuuksista treenata yms. Nanna suunnitteli mulle viisijakoisen kuntosaliohjelman, joka meidän oli tarkoitus käydä läpi seuraavalla viikolla. Ehdittiinkin nähdä kaksi kertaa, jonka jälkeen tuli kaikkea muuta säätöä ja mm. itselleni parin päivän pakkolepo mehukeiton voimin. Heti kun voimat kunnolla palasivat jatkettiin suunnitelman mukaan ja nyt olen treenannut itsekseni ohjelmaa läpi vasta kolme ensimmäistä päivää.

Halusin saada hommasta jotain uutta irti erityisesti kuntosalitreenin kannalta, koska juoksun puolella en koe tarvitsevani juuri nyt sparrausta. Uutta onkin tullut, vaikka millä mitalla! Salitreenit on nopeita, tehokkaita ja mukavia tehdä. Varsinkin hyppytreenit Hesperian puistossa jättivät Garminin GPS:n mukaan melko mielenkiintoisen kuvion kartalle =)

Nyt täytyy lähteä nuorison aamutoimiin!

Ei kommentteja: