lauantai 28. syyskuuta 2013

LONDON BABY!!

Meillä oli tosiaan viime viikonloppuna huikean kiva tyttöjen reissu Lontooseen polttareiden merkeissä. Perjantaina haettiin sankari töistä, käppäiltiin tähtitornin mäelle muistelemaan nuoruusvuosia, josta parin Lontoo aiheisen karaokebiisin siivittämänä saavuttiin lapsuuden tarhapihan kautta saunomaan. Morsiussaunan jälkeen sankari lähti kaasojen kanssa yöksi yhdelle kaasoista ja muut suuntasivat kotiin. Kiitti moi! Hetkeksi.Aamulla ystävämme saapui lentokentälle side silmillä ja kun koko Lontooseen lähtevä poppoo oli saatu kasaan, pääsi hän näkemään matkakaverinsa. Side laitettiin uudelleen silmille ja koneeseen saakka hän sai arvailla määränpäätä. Lentokoneen noustua ilmaan oli määränpää jo hänellekkin selvillä. Samalla lennolla sattui olemaan Robin ja äipäthän oli aivan intona, tietty ;) Kyllä olisi Cecilia ollut kade, jos olisi ymmärtänyt asian!

Perillä kävimme katsomassa aivan huikean musikaalin, Thriller. Polttarit sisälsivät paljon musiikkia ja Michael Jackson biisit kruunasivat kyllä nämä bileet.

Musikaalin jälkeen kävimme syömässä virtuaali ravintolassa, joka myös oli kokemuksena positiivinen. Jokaisella istumapaikalla oli valkoinen lautanen, johon annokset heijastuivat sitä mukaa kun selasi listaa pöydässä olevalla "hiirellä". Tilauksen pystyi tekemään klikkaamalla ja annoksia sai tilata sitä mukaa kun itse halusi. Koskaan ei tarvinnut odotella tarjoilijaa, joka mahdollisti erittäin nopean palvelun ja laskunkin sai tilattua lopuksi suoraan valikosta.Sunnuntaina ehdittiin vielä brunssille ennen koneen lähtöä. Vaikka viikonloppu meni nopeasti, eikä shoppailuille jäänyt aikaa oli seura parasta =)Väsyneenä, mutta vähän taas maailmaa nähneenpänä meni tämä viikko. Mä en oo vieläkään toipunut tosta hiilaritankkauksesta!!

Ja pojat juhlivat tietty tänä viikonloppuna...Prahassa!

PS. Mä sain rakkaalta aviomieheltä huippu huipun synttärilahjan jo vähän ennakkoon..!!....

Ei kommentteja: