keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kirpputorille, mars!

Nyt on meneillään kevätsiivousta oikein urakalla! Meillä on poitsun kanssa auto muutaman viikon käytössä ja päätin käyttää heti tilaisuuden hyväksi. Onneksi Mankkaan Akseli-kirppikseltä sain vielä yhdeksi viikoksi pöydän vuokrattua, kun otin sen heti tästä päivästä alkaen. Todella varattua tuntuu olevan, kahden viikon mittainen pöytävuokra olisi vapautunut vasta kuukauden päästä. Omat vaatteet sinne siis! Pikaisen kierroksen jälkeen käväisin vielä nappaamassa pöydästä pari kuvaa, siihen mennessä ainakin puolet myynnissä olleista laukuista oli jo mennyt. Toivotaan vaate-osastolle samanlaista menekkiä! Kesämekkoja, kenkiä, paitoja, vähän housuja..Vaatteet ovat pääasiassa kokoa 36 ja kengät 36/37.


Tiedoksi innokkaille, että Nellaan ja Nuttuun vein tällä viikolla lisää täydennystä ja kirppispöytä siellä on pääsiäisen pyhien vuoksi vielä ensi viikon perjantaihin saakka. Muutama hupparipuku kokoa 62/68 ja noin 80cm housuja, sekä paitoja. Imetyspaitoja/toppeja oli myös!


Kodin tekniikka-osaston kierrättämisestä vihjailin jo vähän miehelle...Rikkinäiset digiboxit, vhs-nauhurit yms. ongelmajätteet saa täällä meillä päin vielä kuulemma Olarin Nesteelle. 

Siivousterveisin!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyselisin kävikö kauppa akselissa? Entä huomasitko, että olisi tullut hävikkiä? entä nellassa ja nutussa?

Tässä pähkin minne kirpparille veisin itse myyntiin tavaroita :)

terv. J

ps. mukavaa viikonloppua!

Lystimäki kirjoitti...

En osaa oikein hävikistä sanoa.. Nellassa ja Nutussa huomasin, että joku oli ottanut pussiin pakkaamistani sukista vaikka yhdet ja sotkenut hintalappuun viiden sijasta 4 paria, silloinhan ne eivät kassalla edes myy sukkapussia. Mutta tuli varmaan tarpeeseen =) Akseliin on vaikeampi saada ainakin pöytää. Nellassa ja Nutussa on helpompi hinnoitella ja hintalaput pysyy paremmin, kun ovat valmiiksi tarrapinnalla. Akselissa mulla oli hävinnyt hintalappuja osasta vaatteita.

Mukavaa viikonloppua sinnekkin!

Anonyymi kirjoitti...

Mä kävin kokeilemassa Tapiolan uutta Toinen Kierros kirpputoria kun niillä oli (taitaa olla vieläkin?) avajaistarjouksena 2 vkoa yhden hinnalla. Ja täytyy sanoa että olin erinomaisen tyytyväinen myyntiin! Ihanaa että Espoossa on nyt ainakin 2 isoa hyvää kirppistä joilla voi käydä:)

Lystimäki kirjoitti...

Itsekin panin merkille, että sellainen oli Tapiolaan ilmestynyt. En ehtinyt käydä sisällä asti. Mahtoikohan olla kaikkea myynnissä? Nimestä ei ainakaan voi päätellä olevan lasten vaatteille..Tuolla hinnalla täytyisikin heti kokeilla :)