maanantai 4. helmikuuta 2013

White Hemnes


APUVA!! Ikean nettisivut on uudistuneet. Mähän en meinaa löytää sieltä kertakaikkiaan yhtään mitään. Toivottavasti surffailu tekee mestarin ja totun vielä joku päivä muutokseen.

Meillehän muutti jokin aika sitten Ikeasta tuo kuvan ensimmäinen lasiovellinen Hemnes-vitriinikaappi kirjahyllyksi. Ensimmäiseksi täytyi todeta, että eihän siihen mahtunut meidän tavarat alkuunkaan. Missäköhän kummassa niitä kaikkia kirjoja on säilytetty tähän asti? Lisätilalle olisi siis tarvetta ja yritin mallailla vaihtoehtoja.. Ihanko perus avohyllyä tuohon jatkeeksi, joka on kuvassa toisena vai vähän vitriiniä ja vähän laatikoita? Tuo kolmas vitriini näyttäisi olevan tarjouksessa juuri nyt. Kaksi täysin lasiovellistakin vierekkäin voisi olla kiva. Alunperin halusin ovelliset, jotta vaikutelma pysyisi hieman siistimpänä. Avohyllyä on myös puolet tuosta koosta kapeampana, mutta turha ehkä tehdä samaa virhettä uudelleen ja hankkia liian pientä. Mitäs teidän sisustajan silmät sanoo?

Mun tulee tästä kaikesta niin mieleen TÄMÄ hesarin juttu! Luitteko sen?

Tarvitsisin samaisesta putiikista nimittäin myös tämän dimpa-jätteidenkäsittelyjärjestelmän... WHAAT?? siis lajittelukassin!! Nyt alkaa mennä termitkin jo ihan suuruudenhulluiksi! Nukkumaan->

Ei kommentteja: