perjantai 22. helmikuuta 2013

Kahvakuula heilumaan!


Me ollaan nyt hurahdettu Lionelin kanssa fitness-urheiluun! Tai mä lähinnä toteutan ja Lio vahtii kahvakuulaa. Lähdin nimittäin kaverin inspiroimana mukaan Fitfarmin kuuden viikon treeni prokkikseen, jonka jälkeen olis tarkoitus osallistua myös saman pituiseen jatkoon. Elikkäs 12 viikkoa aikaa katsoa saanko hankittua keuhkoputkentulehduksen aikana menettämäni lihakset takaisin!?! Tuo alkuvuoden 1,5 kk:n pakkolepo nimittäin aiheutti vaakaan -2kg lukemat :( Eli hei hei lihakset, toivottavasti tapaamme pian uudelleen!

Ensimmäisenä päivänä mua mietitytti lähinnä, saako juoda kahvia? Ja kun vastaus oli, JOO, niin ongelmia ei varmasti tule ruokavalion suhteen. Tai parina iltana oon kyllä jo tuskaillut ruokamäärän kanssa, kun en jaksaisi millään syödä niin paljon! Kyseessä on siis terveellinen treeniruokavalio, eikä mikään laihdutus projekti. Ja neljä erilaista treeni-ohjelmaa + aerobinen liikunta, joista kaikki voi halutessaan tehdä myös kotona.

Se, sopiiko tämä kaikki yhteen maratontreenin kanssa, jää vielä vähän kysymysmerkiksi. Sen näkee varmasti vasta kesäkuussa, kun on maratonin aika. Mutta ajattelin onnistua molemmissa =) Koska aerobisen treenin määränhän tässä fitfarmin treenissä voi määritellä itse. Paljon vain juoksukilometrejä alle, niin hyvä varmasti tulee!

Jos joku kiinnostui, niin tuolle kurssille ehti muistaakseni mukaan vielä pari päivää!

Ei kommentteja: