perjantai 7. syyskuuta 2012

OlympialaisetOlisitte nähneet Cecilian, kun se tuli eilen päiväkodista! Niillä oli siellä omat olympialaiset aamupäivällä =) Oikein oli mitalli kaulassa! Ruokapöytään se oli meinannut jo nukahtaa ja nukkunut sitten kahden tunnin päikkärit, kun yleensä nukkuu noin tunnin. Rankkaa tuo urheilu! Täytyy kyllä myöntää, että oon iloinen kun tyttö käy päiväkodissa. Ne jaksaa järjestää siellä niin paljon kaikkea kivaa. Tänäänkin menevät Angry Birds puistoon. Tuossa likassa on niin paljon virtaa, että! Kotonakin se vaatii ihan 110%:n huomion lähes koko ajan. Hokee vaan äiti, äiti, äiti..niin kauan, että sille vastaa. Onko tuttua muille? Lopulta sillä ei ole edes välttämättä mitään asiaa, kunhan varmistaa ettet saa tehtyä mitään muuta =) Silti niin ihana!

Jatkan oleilua flunssaisena kotosalla. Ehkä vielä joku päivä päästään niihin tatuointi kuviin sun muihin..Kunhan tästä palaan elävien kirjoihin. Kotona oon vähän pyykkiä pessyt, mutta muuten on siivoilut jääneet. Syksyisiä juttuja tekis kyllä jo vähän mieli laitella..vai siirtyiskö suoraan joulukoristeisiin?

Viikonloppuja!

2 kommenttia:

Mama D kirjoitti...

Voi kun suloinen pikku-urheilija. Meilla poika "aiti, aiti" ja siihen ei riita, etta sanoo, etta mita. Jos ei ota katsekontaktia poikaa niin aiti-hokemisen lisaksi se kiljaisee niin kauan aikaa, etta aiti todellaki kuuntelee.

Lystimäki kirjoitti...

Lapset on kyllä niin aitoja! Niiden kanssa ei voi tehdä mitään puolivaloilla.

Tänään just ihan oli perhosia vatsassa, kun mietin minkäköhänlainen tyyppi tuosta toisesta tuleekaan!