maanantai 3. syyskuuta 2012

Viikot vaan viuhuu..

Viikonloppu meni pitkästä aikaa oikein kivasti. Sitä viitsii/kykenee nykyään jopa hieman valvoa kun tietää, että molemmat lapsukaiset nukkuu sinne aamuun asti :) Ainakin melkein. Perjantaina polteltiin kahdestaan takkaa ja lauantaina yksi ystäväpariskunta oli päättänyt tulla tekemään meille ruuat. Ei laitettu hanttiin! Oon kyllä kaivannut kieltämättä aikas paljon aikuista juttuseuraa.

Ehdittiin viikonloppuna moikkaamaan myös molempien lasten kummit. Ruhtinaallista ajan käyttöä siis. Ja pakko vielä mainita..rakas mieheni oli tehnyt fudispelissä maalin ja syöttänyt toisen ;) Ei oltu lasten kanssa katsomassa matsia kun satoi vettä, mikä kyllä näin jälkikäteen harmittaa. Lisäksi saatiin tänään tietää, että tarjouksemme uusista toimitiloista meni läpi, joten työrintamalla rittää taas pohdittavaa! Ja mielenkiintoista semmoista :) Nyt on huomattavasti helpompi antaa myös oma panoksensa näihin hommiin, kun ollaan saatu kotiin yksi nukkuva lapsi yhden huutavan sijaan.

Mahtista viikkoa teille muillekkin!!

2 kommenttia:

Mama D kirjoitti...

Oi kun on ihanan nakoinen tuo takkatuli ja lasi viinia. Unohdan, etta meillaki on takkatuli (ei kylla puulla poltettava). Onnea uusien tyotilojen johdosta.

Lystimäki kirjoitti...

Juu, mukavaa tunnelmaa talvea kohden :)

Kiitokset, nyt riittää hommaa.