lauantai 22. syyskuuta 2012

Takka


Muuttaessamme tähän nykyiseen asuntoon takka sai jäädä ulkomuodoltaan entisenlaiseksi. Se kuitenkin pinnoitettiin uudelleen samalla "mato-tyylillä" kuin muutamat seinät meillä. Lisäksi valkoiset laatat saivat päälleen mustan kiiltävän laatan. Pientä päivitystä siis. Takka on melko iso ja jakaa meillä keittön ja olohuoneen vähän erilleen. Takan taakse ennen keittiötä jää kuitenkin hyvä tila ruokapöydälle. Puita ollaan säilytetty muutamissa koreissa takan alla ja vieressä, mutta säilytystilaa ei näin kerrostalossa hirveästi ole.


Takan päälle on päässet lasten kuvat ja tuo parhaan pelaajan pysti lähteekin taas pian kiertoon, kun tulossa on vuosittainen Gaala-ilta granissa.


Koneelta löysin vielä yhden kuvan takasta ennen meidän muuttoa. Siinä näkyy myös vanha parketti.


Tänään ei poltellakkaan takkaa, vaan Cecilia lähtee viettämään kuukausittaista laatu-aikaa tädin luokse ja äiti pääsee käymään Ranskasta Suomeen palanneen ystävän tupareissa. Meillä pojat siis viettävät tänään kotona omaa laatu-aikaansa keskenään :) Jos veikkaan, että ne katsovat ehkä fudista niin ei mee varmaan hirveesti pieleen ;) Ja tämän blogitekstin päivityksen mahdollisti kullannuppujen samanaikaiset päiväunet! Mies on nimittäin töissä.

Iltaa odotellessa..

Ei kommentteja: