sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Esikoisen 2v. synttärit


Synttäreiden humussa on menty tämä viikonloppu. Meillä oli pienet juhlat, aikuisia kaksitoista + meidän oma perhe. Cecilia siis ainut taapero ja sen lisäksi vain tuhiseva pikkuveljensä. Tarjoiluita oli tehnyt mun äiti, suuri KIITOS!! Itse en juuri jaksanut ajatella asiaa. Hyvin mentiin näillä. Mummu oli tehnyt myös Hellou Kitty- kakun, joka ei oikein hyvin näissä kuvissa näy :( Kakkuja kun saa nykyään kuulemma vaikka omalla valokuvalla jos haluaa. Tilataan vaan netistä ja tuo kuva on jotain vohvelia. (En oo itse perehtynyt asiaan sen kummemmin).


Suurin ongelma etukäteen meillä oli, mihin aikaan aloitettaisiin juhlat. Osa vieraista kun ajoi kaukaa ja piti miettiä Cecilian päikkäreitä, jotka tietysti ovat juuri yhden-kahden aikaan. Päädyimme kuitenkin siihen, että isi väsytti tytön aamupäivästä HopLopissa ja sen avulla saatiin tyttö nukahtamaan vähän yhden jälkeen. Silloin oli syöty jo aamupuuro ja päiväruoka reippaasti, eikä iltapäivällä tarvinnut stressata, että neiti eläisi pelkällä kakulla ja kekseillä. Vieraat tulivat päikkäreiden aikaan ja me heräteltiin  tyttö reilun tunnin unien jälkeen. Parhaimmillaan kun se saattaa nukkua vaikka 2,5h. Mutta tällä järjestelyllä jaksoi sitten koko illan hienosti viihdyttää vieraita!


Aiemmin tuumailin tuota polkupyörä asiaa, jonka suhteen päädyttiin potkupyörään.  Miehen vanhemmat halusivat ostaa tämän lahjan. Itse hankimme Cecilialle kesäksi lenkkarit. Lisäksi tyttö sai Brion junarataa, Dublo-legoja, hiekkalelu-setin, pehmoleluja, valokuvakehykset ja vaatteita kesäksi. Oikeastaan kaikki lahjat olivat meidän toivomia ja tulivat siis tarpeeseen. Vaikka ilmeet ovat vakavia, oli lahjojen availu hauskaa!


Tänään Cecilialla on ollutkin kiva päivä isin kanssa. Potkupyöräilyä on treenailtu jo sisätiloissa. Sitten he kävivät katsomassa fudispeliä Tapiolassa ja valmistautuivat Cityn peliin, kunnon vaatetuksella..Molempien fani-asut on meidän viime vuotiselta Englannin reissulta, joka oli ystävien ja sukulaisten kanssa miehelle lahjaksi kerätty pelireissu.


Kiitokset vielä kaikille vieraille!!

Ei kommentteja: