keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Puhelin probleemia


Mun vanha "hieno" Nokian N900 puhelimeni alkaa olla siinä kunnossa, että uusi pitäisi saada. Ominaisuuksiltaan siitä on puuttunut multimediaviestien vastaanotto ja lähetys mahdollisuus kokonaan. Mikä nyt on tämän päivän puhelimissa melko uskomatonta. Puhelin on kaksi vuotta vanha. Jos olen saanut joltain kuvaviestin, netissä on ollut mahdollista käydä katsomassa kuva muistaakseni kolme päivää. Tuolloinkin lähettäjän tiedoista selviää pelkkä numero, joten lähettäjä on jäänyt mysteeriksi, ellei kuva itsessään sitä paljasta. Suurin ongelma on alkanut kuitenkin olla akun kesto. Tällä hetkellä akku kestää päivän, jos puhelinta ei juurikaan käytä.

Kovasti pohdinnassa onkin ollut nämä kaksi vaihtoehtoa Lumia vai iPhone?? Kuvaus ominaisuuksiltaan nuo nyt ovat jo aivan toista luokkaa kuin N900. Ja haluaisin kovasti opetella bloggaamaan myös puhelimella. Eiköhän tuo onnistu kummallakin vaihtoehdoista? Lumia vaikutti kovasti fiksulta käyttää, kun sitä kaupassa testailin. Se tosin ei ainakaan vielä tue meillä kotona olevaa Sonos-järjestelmää, jota pystyisi taas iPhonella ohjaamaan. iPadin ansiosta osaisin paremmin myös käyttää heti iPhonea, mutta kyllähän sitä äkkiä oppisi Lumiankin..

 iPhone
Lumia.
 (Alimmat kuvat Googlen kuvahausta.)

Hmm...Jatkan pohtimista. Laitelkaa kommentteja, jos on kokemuksia!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heips.
Minulla on iPhone 4s.. todella hyvä käyttää ja muutenkin kaikinpuolin näppärä! Ainut vaan, et saan akun päivässä loppumaan...Tosin käytän sitä hurjan paljon ja varsinkin nettiä.
Valokuvien laatu on todella hyvä, enkä käytä muuta kameraa enään. Olen todella tyytyväinen hankintaani.
Puhelin on ollut minulla jo kuukauden, enkä viekää tiedä siitä kaikkea, mutta onpahan opittavaa! =)
T.venla

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Mulla ollut vuoden iPhone, ja tykkään kyllä hirmuisesti - kuten kaikista muistakin Applen tuotteista. :) Läppäriä en ainakaan enää muuhun ikinä vaihtaisi.
Lumiasta ei ole kokemusta, joten hyvä voi olla sekin.
Itse vaan kyllästyin Nokialaisten jatkuvaan huoltotarpeeseen...

Mirva

Lystimäki kirjoitti...

Kiitti Venla ja Mirva! iPhoneen päädyinkin. En ymmärrä näistä kytkykauppojen systeemeistä mitään, mutta yritysliittymällä puhelimet olivat täysin saman hintaisia!? Joten päätös oli aikas helppo.

Ja Venla, olen kuullut että lataamalla uudet päivitykset puhelimeen akun kesto paranee huomattavasti.

Nyt vain viikon verran odottelua liittymän vaihdosta johtuen, että pääsee oikein testailemaan. Mutta Sonos-järjestelmä ja kuvat yms. toimii jo =)