perjantai 16. maaliskuuta 2012

Sängyn pohjalla pohtien..


Mun piti olla tänään töissä auttelemassa. Meillä vietetään toisen toimipisteen 1-vuotis synttäreitä. Paikka aukesi kyllä jo viime vuoden alussa, mutta heti joulun jälkeen tuntui tyhmältä pitää mitään juhlia. Ceciliakin on mummilassa, joten kaikki oli järjestetty...Ja mä sain eilen flunssan =( Oon siis maannut sängyssä eilisestä asti. Ja naamakin on sen näköinen ;) Onneksi on sentään ripset!


Mistäköhän se johtuu, että flunssassa tekis hirveesti mieli kokeilla esim. jotain uutta meikkiä?? Just silloin kun siinä ei oo mitään järkeä. Ehkä tuolla kirjavalla naamalla on jotain tekemistä asian kanssa..
Onneksi on paljon ohjelmia nauhalla! Yleensä nauhoittelen paljon, mutta en jaksa iltaisin valvoa katsoakseni koko leffan, korkeintaan jonkun tunnin sarjan.

Toissa yönä valvoskelin taas pitkästä aikaa. Kolmesta eteenpäin en oikein nukkunut. Silloin ärsytti tosi paljon, että tää läppäri alkaa sanoa sopimustaan irti. Käynnistys kesti parikyt minuuttia ja sen jälkeen meni täysjumiin. Tänään käynnistelin konetta kahteen kertaan ennen kuin alkoi toimia. Taas olis aika äkkiä tallennella kuvat yms. kovalevylle. Yöllä valvoessa mieleen tulee ihan hölmöjä asioita..muistan miettineeni esim. sitä, että meidän isän hevonen on aikoinaan kuollut uppoamalla suohon..? Oonkohan mä nähnyt unta? Miten se on mahdollista? Laitetaan tämä sekoilu fllunssan piikkiin!

Tietääkö kukaan muuten voiko iPadillä blogata? Siis kuvien kera? Noilla uusilla puhelimillahan se onnistuu, mutta mun puhelimella ei voi lähettää tai vastaanottaa edes multimediaviestejä..Ajattelin valmistautua, jos kone tilttaa, ettei koko blogi nukahda silloin.

Ei kommentteja: