lauantai 17. maaliskuuta 2012

Kodinhoitohuone

Kurkistus kodinhoitohuoneeseen....


...jonne mennään tästä ovesta, meidän makuuhuoneen kautta.

Oon saanut tuolta kotipuolesta aivan korvaamattoman kivat jutut tänne, jotka oikeastaan halusinkin esitellä. Ensimmäinen on tämä vanhasta laudasta ja uusvanhoista koukuista tehty naulakko pyyhkeille.


Tuon oven takana siis makuuhuone ja maitolasisen ikkunan ja liukuoven takana kylpyhuone ja wc. Kodinhoitohuoneen lattia on laatoitettu samalla laatalla kuin kylppärin seinät. Seinät on maalattu samalla Tikkurilan Piazza sävyllä, kuin muukin asunto.

Toinen ihana juttu on vanhoista leipälaudoista tehdyt avohyllyt! Ne ovat oven toisella puolella, pesukoneen ja kuivausrummun yläpuolella. Tällä hetkellä siis lähinnä vauvanvaatteita ja hoitotarvikkeita täynnä, odottamassa pikkuisen syntymistä. Halusin ehdottomasti kodinkoneet vierekkäin, jotta jonkinlaista pöytätasoa jäisi hoitoalustalle ja pyykin viikkaamiseen. Tahtoisin kodinkoneiden ympärille vielä puisen pöytätason ja sivustan, joka viimeistelisi ilmeen ja pitäisi koneet myös paikoillaan...saas nähdä?


Kuvia katsellessa alkoi näyttää siltä, että seinälle voisi vielä ripustaa joitain koukkuja. Niihin saisi vaikka näitä pikkuruisia vaatteita, joista niin tykkään =) Tämäkin anorakki on kirppislöytö, kokoa 74, joten saa vielä odotella ensi syksyä henkarissa.


Ennen remonttia kodinhoitohuone näytti muuten kaapistojen osalta tältä-> Tuolloin pesukone liitännät olivat myös sellaiset, joita ei vakuutusyhtiö olisi hyvällä katsonut.


Tällaista täältä sängyn pohjalta! Jospa huomenna flunssa olisi jo parempi...

Ei kommentteja: