keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Uusi hoitolaukku

Viime tekstin lopussa olleen paketin sisältö ei varmaan mikään hirvittävä yllätys ollut..? Ainakaan niille, jotka sattuivat lukemaan haaveistani TÄÄLTÄ. Mulla oli ihan kamala viime viikko, kaikin puolin. Ja mitä nainen voi silloin tehdä, muuta kuin ostaa itselleen jotain kivaa ja piristävää? Eli se heikko hetki tuli mulla vastaan ja nettikauppa kaikessa helppoudessaan tarjosi mahdollisuuden tähän piristykseen yöllä kun uni ei tullut.


Storksakin hoitolaukku Emily leather tan. Storksakin oma nettikauppa toimitti laukun viikossa omaan postiin!Parempia kuvia varmasti tullaan täällä näkemään! Masu alkaa olemaan viikolla 30 ja elämää siellä riittää, enemmän tuntuisi olevan kuitenkin möyriä-tyyppiä, kun vertaa Ceciliaan joka monotteli oikein kovilla potkuilla aikoinaan. Maanantaina käytiin katsomassa ystävien viikon vanhaa poitsua ja voi kun ne onkin sitten niin pieniä! Innolla odotellaan!

5 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Ihana laukku. Onko se OIKEASTI äitiyslaukku??

Sara kirjoitti...

Siis tarkoitin hoitolaukku!

Lystimäki kirjoitti...

Juu, hoitolaukku nimenomaan. Eli onko se nyt sit mun vai lasten...? Siellä on siis kaksi paikkaa, joissa pysyy maitopullo lämpöisenä tai kylmänä, hoitoalusta ja vaippapussi. Ja tietenkin paaaljon taskuja myös sisällä =)

Marjo kirjoitti...

Hei!
Hoitolaukkua olen tässä metsästellyt ja löysin blogiisi. Oletkos ollut tyytyväinen laukkuun? onko kestänyt nämä pari vuotta? vai joko olet luopunut hoitolaukun käytöstä? Itse ihastuin stroksakin laukkuihin, kun eivät näytä hoitolaukuilta! *pakko saada*

Lystimäki kirjoitti...

Hei Marjo!

Tuossa se sama laukku on vielä täysipäiväisessä käytössä, ollut koko tämän, kohta kahden vuoden ajan! Pinta on tietysti hivenen kulunut tässä ajassa, mutta olen ollut erittäin tyytyväinen hankintaa =)

Huomattavasti käytännöllisempi kuin perinteinen läpällinen hoitolaukku. Tuossa on toimiva vetoketju jonka saa nopeasti yhdellä kädellä auki! Paljon plussaa siitä!! Ja tietty kivannäköinen.

Pahimman tavarapaljouden päivinä aavistuksen pieni (kahden lapset ruuat, vaipat ja vara-vaatteet koko päiväksi). Mutta tosiaan jokapäiväisessä käytössä ollut kohta kaksi vuotta, vaikka en enää päivittäin hoitolaukkuna tarvitsekkaan..