sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Onnea on.. OMA KYLPPÄRITämä kylpyhuone, wc, oli meidän remontointi listalla numero 1. (Ja remontissa valmistui viimeisenä =))
Samassa yhteydessä on sauna ja näihin tiloihin kuljetaan ns. kodinhoitohuoneen tai pukuhuoneen kautta, joihin taas on kulku pelkästään meidän vanhempien makkarista tai parvekkeen kautta. Eli aikuisten oma veski : D Allaskaluste on mattamusta Temalin Trend.

Pari kuvaa kylppäristä ennen ja jälkeen..


Tämä on näkymä kylpyhuoneesta kodinhoitohuoneeseen. Vanhan oven kohdalle on asennettu liukuovi ja seinään puhkaistu ikkuna, jolloin maitolasien läpi pääsee valoa. Wc-istuin käännettiin myöskin toisin päin, jotta jaloilla olisi tarpeeksi tilaa, kun lavuaarin paikkaa tuotiin lähemmäksi istuinta.


Toisessa päässä kylpyhuonetta oli aiemmin vain yksi suihku. Tilaa toiselle suihkulle oli kuitenkin riittävästi, joten se lisättiin edellistä suihkua vastapäätä. Suihkun ja lavuaarikalusteen väliin asennettiin Noron suihkuseinä. Kaksi suihkua on kyllä niin hyvä ratkaisu lapsiperheessä!


Molempien suihkujen takaa ja U:n muotoisesti lattian kautta laatoitettiin tehosteraita pienillä kivillä. Tämän suihkun takana sijaitsee sauna ja sen seinään puhkaistiin myös ikkuna, josta näkee katsella saunoessa kun Cecilia on kylvyssä.

3 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Kaunista!

Maiju kirjoitti...

Moikka

Sulla on kiva blogi! Oon aivan kateellinen teidän uudelle kodille. Meilläkin miehen kanssa etsinnässä uus, isompi kämppä mielellään kerrostaloasunnosta. Valitettavasti uudiskohteeseen ei taida olla varaa, joten iso remppaprojekti saattaa odottaa, kunhan löytyis toimivapohjainen asunto. Ootte tehneet kodistanne oikeen helmen ja ihanan iso se näyttää olevan kerrostaloasunnoksi. :)

Mukavaa loppuodotusta, perästä tullaan.... :)

Maiju

Lystimäki kirjoitti...

Kiitos Sara ja Maiju!
Kiva kuulla, jos luettavaa täällä riittää =)

Tsemppiä odotukseen!