sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Uusi lipasto

Aika on näköjään kulunut kovin nopeasti sitten viime maanantain kuulumisten..Enkä oikein tiedä oonko edes kovin paljon mitään touhunnut? No ainakin laittanut kotia! Sain ikeasta haetun lipaston kokoon ihan yksin, josta oon aikas ylpeä.. ;) Tervetuloa paljon lisää säilytystilaa!! Ja jostain syystä mun puolen laatikot on jo aivan tupaten täynnä?!? Miehellä on tilaa vielä vaikka kuinka..Hmm..Meillä ei ole vielä vaatehuone käytössä, joten tämä auttaa arkisia aamuja huomattavasti, kun lipastosta löytyy sukat ja t-paidat helposti.


Juu.. Ja meillä on tv makkarissa. On ollut siitä lähtien kun ollaan asuttu yksiötä suuremmassa huushollissa. Musta vaan on kiva kattella telkkarisarjoja iltaisin ja sitten ei tarvitse enää siirtyä huoneesta toiseen kun tahtoo mennä nukkumaan. Tiedän, että monille tv makuuhuoneessa on ehdottoman tiukka EI. Mutta meillä näin :)Lipasto on Ikean Hemnes. Aluksi arvoin vähän korkeuden kanssa, juuri tv:n sijoituksen takia. Lipaston ollessa valmiina paikoillaan olen kuitenkin tosi tyytyväinen, myös värivalintaan. Meillä oli olemassa jo samaa sarjaa yöpöydät, valkoiset nekin. Nyt on edes yksi huone, joka on kalustukseltaan yhteneväinen =)  Eikä Cecikään yllä rämppäämään digiboxia...alalaatikot se kyllä tykkää tyhjentää samaa vautia kun mä yritän niitä täyttää..


Cecilian ollessa mummilassa sain aikaiseksi viimein jalkahoidon. Mulla on ollut vähäntään pari kuukautta missiona saada varpaankynsiin punaista väriä! Onhan nyt jo kesä pitkällä..Tässäkään kuvassa ei tämä vielä ole toteutunut. Kerran sain jo valittua lakan ja kannettua sen takan reunalle, mutta kannoin sen takaisin pois kun aikaa lakkaamiselle ei tahtonut löytyä...:( Nyt on sekin hömpötys hoidettu! Toivottavasti väri pysyy kynsissä nyt pitkään!!

Cecilia on siis kotiutunut ja on ollut pirteä kuin peipponen =) Taisi tehdä pieni maiseman vaihdos tytölle hyvää. Nukkuu hyvin, syö hyvin, eikä kiukuttele mitään. Seuraava reissu meillä alkaakin sitten keskiviikkona kun lähdetään juhannuksen viettoon keski-suomeen päin toiseen mummulaan. Miehelle ja mulle oon ostanut parin päivän liput Himos festareille..Jee, kiwaa!Emma Salokoski Ensemble- Veden alla

2 kommenttia:

Hanna-Maarit kirjoitti...

Jos me joskus saadaan isompi makkari, tulee meillekin telkka sinne, koska mies tykkää katsella iltaisin, lähinnä leffoja ja minä menen aina aikaisin nukkumaan, niin voin sitten nukkua kainalossa :) Toisille tosiaan se on ehdoton ei.

Lystimäki kirjoitti...

Viimeistään sitten ku lapset muuttaa pois kotoa..eiks nii? =)