tiistai 21. kesäkuuta 2011

Puistoilua ja pakkausta

Ceci on partsilla vaunuissa nukkumassa päikkäreitä. Muakin väsyittäis toosi paljon, mut en malta nukkua. Vähän omaa aikaa! Eilen oli oikein kiukuttelu päivä. Ajattelin sit tänään, että lähdetään heti aamusta puistoon. Tyttö sais purkaa energiaa rauhassa, kun isikin on koko päivän töissä. Siellä me sit oltiin ennen yhdeksää... Eikä ketään muita vielä : /


Lentsikka ajelu on ihan lempparia! Mut nyt jotenkin neiti oli ihan pihalla...Ööö..onks mulla kivaa? Sellanen semi kärsivä ilme..

Myssy, Ruskovilla 1v. Huppari KappAhl alesta, 68.
No tuli sinne hetken päästä kavereitakin =) Meillä on asukaspuisto ihan takapihalla, mikä on osoittautunut ihan mielettömän kivaksi jutuksi. Ei tarvi ottaa edes vaunuja mukaan, kun voi vaan kävästä vähän keinumassa. Toinen asia on tietysti saada tyttöä sieltä mitenkään äkkiä pois ;)

Nyt pitäis alkaa vielä pakkaamaan juhannusta varten perheen tavaroita. Lähdetään heti isin huomisen pelin jälkeen ajamaan. Matka kestää noin kolme tuntia, tällä kertaa ehkä enemmänkin kun ajetaan asuntoautolla. Toivottavasti tyttö nukkuu automatkalla ja saadaan se nostettua sitten perillä samoilta unilta sänkyyn.

Juhannusreissusta yritän ottaa paljon kuvia, kun on noita hoitoapureita sitten.
Mukavaa juhannusta kaikille!
Nähdään Himoksella!

P.s. Nyt on muuten sivun kokonaisnäytöt yli 10 000. Kiva kun ootte jaksaneet lukea, kaikki kommentit ovat tervetulleita =)

Ei kommentteja: