sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Meidän sauna

Sauna alkaa olemaan melko valmis! Muutamat kuvat siis tässä. Kylppärin puolella on vielä tekemistä, joten kuvissakin heijastuu vähän valkoisia piuhoja..Häiritsee mua! ;)

Sisään siis tästä-> 
Oven oikealle puolelle haluttiin ikkuna.Seinä ja kattopaneelit on leveätä Radiata mäntyä. Lauteet vähän kapeampaa.


Ja taas niitä piuhoja siellä vielä roikkuu..=) Kiuas on Harvian. Haluttiin upottaa se vähän lauteisiin, kun tilaa kerran oli tällaiselle ratkaisulle.


Toinen ikkuna saunasta oli jo valmiiksi parvekkeelle. Se on kiva, kun uloskin vähän näkee sitten löylyissä istuskellessa. Ja tulee valoa. Lauteet tekee vielä pienen kulman tässä sisääntulon edessä->


Ja kyllä nyt on saunottukkin! Eilenkin oli ystävät kylässä ja saunottiin talkoiden päälle. Miehet sai oikein urakalla ensin tyhjätä terassia vanhoista tavaroista ja me naiset puuhattiin lasten kanssa.

Cecilialla on kuumetta ja mä joudun oleen sen kanssa täällä kotosalla..:( Tällaisella ilmalla :( Tylsää kun ei voi puuhata mitään ulkona. Isilläkin olisi ollut peli, mut ei me päästy..Voi pikkupotilasta! Se on kyllä koetellut hermoja tässä oikein kunnolla. Pitäis vaan jaksaa, mutta kyllä se jatkuva kitinä käy niin korviin..ja kun kaikki on huonosti ja ruoka ei maistu ja yöt menee sylissä kanniskellen..Tänään on kyllä ollut sellainen olo, että hakisko joku tän pois kiitos! Mutta eiköhän tää tästä. Oloa voisi helpottaa esimerkiksi kunnon löylyt :)
2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Oi kun hieno sauna!!

Lystimäki kirjoitti...

Mä tykkään kyllä kans lopputuloksesta =)