perjantai 15. heinäkuuta 2016

SporttipäiväMeillä oli keskiviikkona aktiivinen päivä=) Nämä perheen vanhimmat Cityn miehet hurauttivat autolla Kauniaisten keskuskentälle ja aloittivat siellä jalkapallo treenit. Vauva on nyt kuusi viikkoa ja me Cecin kanssa päätettiin uhkarohkeasti kokeilla selviydytäänkö sinne lenkkeillen. Cecilia pyörällä ja minä vaunujen kanssa juosten. Päästiin poikien luo alle tunnissa ja aktiivisuusrannekkeen mukaan matkaa tuli n.5km. Pahimmat ylämäet talutettiin pyörää, muuten jaksettiin hyvin! Granissa vielä Ceci halusi juosta aikaa kentän ympäri, 2.23 on nyt pohjat josta voi lähteä kirimään.

Illalla käytiin vielä lenkkeillen jädellä tutustumassa meidän uuteen paikalliseen Tapiola Golfiin. Lasten mielestä jätskitarjonnassa olisi parannettavaa, mutta terassin maisemat ja pehmeät sohvat kyllä pelasti tilanteen.

Illalla oli väsynyt, mutta kiva fiilis. Lapset oli vähän liiankin poikki, mutta itsestä tuntui taas mahtavalta päästä pikkuisen sporttaamaan. Kotona on tullut tähän saakka ainoastaan kyykkäiltyä vauva sylissä ja tehtyä reippaita kävelyjä vaunujen kanssa. Kaikilla tuntui siis olevan tosi kivaa ja liikuntaa voikin hyvin yhdistää perheen kanssa yhdessä vietettyyn aikaan. Kuntosalitreenillekään ei mitään estettä ole, mutta sinne taidan järjestää itseni salille silloin tällöin viettämään ihan hetken omaa laatuaikaa.... ;) Muutamia raskausajan liikkeitä voi käydä kurkkaamassa TÄÄLTÄ
Ei kommentteja: