perjantai 29. heinäkuuta 2016

Löyly
Jos on Löylyssä ihmettelemistä meille Espoolaisille, niin on varmasti Helsingissä vieraileville turisteillekin. Siellä ne hullut suomalaiset saunovat ja käyvät uimassa keskellä ravintola kahvilaa! No tuo uimanurkkaus nyt ei sentään ihan pöytien ääressä ole, että ei tarvitse turhaan pelätä lattekahvin vetämistä väärään kurkkuun kun joku hypähtää laiturilta mereen polskimaan ;)

Mutta kovin on näyttävä paikka! Suosittelen poikkeamaan, jos vielä on lomaa jäljellä...ja muutenkin =) Juustohampparit tehdään grillissä ja niitä saa säävarauksella. Muita hyviä lounas vaihtoehtoja oli lohikeitto tai salaatti. Oma ruokailu kokemukseni jäi tänään kovin köyhäksi, joten mun pisteet menee vielä Teresa Välimäen salaatille Hernesaarenrannan puolelle. Täytyy silti ehdotttomasti käydä uudelleen! Jos vaikka ehtisi silloin syödä muutakin kuin lapsilta jääneen kylmän burgerin puolikkaan :=

Löylyssä on tehty puusta lähes kaikki. Kauniita pintoja ihastellessa olin niin onnellinen omista materiaalivalinnoista tulevaan kotiin!! Pian sinnekin pääsee hiplaamaan pintoja!!Terveisin, Kolmen lapsen äiti..

Ei kommentteja: