keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Sisustuksesta innostuneille..

Viime viikonloppuna oltiin piiiitkästä pitkästä aikaa ihanien ystävien luona kyläilemässä. Molempien nuorimmaiset on kasvaneet suht helppoon ja hellyyttävään ikään, kun katsellaan viekukkain supermielenkiintoista Ruohonjuuritasolla-ohjelmaa. Kannattaa vilkaista, jos ette ole nähneet! Lyhyitä pätkiä mm. muurahaisten ja hämähäkkien elämänmenosta =)


Blogin elämää tulee tänä vuonna täyteen viisi vuotta. Päivityksiä on kertynyt vaihtelevaan tahtiin ja elämäntilanteita mukaillen. Alusta saakka mukana on ollut Cecilia-esikoisen lisäksi lasten hankinnat, kodin sisustus, remontointi, liikunta ja vähän työasiatkin. 


Cecilia oli neljä kuukautta, kun aloin kirjoittaa tänne vauvanhuuruisissa tunnelmissa. Cecilian täyttäessä vuoden (2011) tehtiin muuton yhteydessä uuteen asuntoon iso remontti. Eilen hyväksyttiin samasta asunnosta ostotarjous. Sisustuksesta kiinnostuneille on siis tiedossa tulevana vuonna jälleen uutta luettavaa =) 

Tulevan vuoden jaksaminen jännittää jonkin verran.. Toivottavasti voimia riittää kirjoitella materiaalivalinnoista yms. tänne blogiin myös!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei Terhi!
Onnea uuteen kotiin! Blogisi on mukavaa luettavaa, kiitos! Sen nimi on kuitenkin luvalla sanoen erikoinen enkä tahdo koskaan löytää sitä. Oletko koskaan suunnitellut nimen vaihtamista? :)
t. Heidi P

Lystimäki kirjoitti...

Heh.. :) oon miettinyt ja haluaisin vaihtaa nimeä! Hyviä ideoita??

Oma pää lyö vaan ihan tyhjää ;)