tiistai 1. helmikuuta 2011

Uni on tärkein

Olen ollut viime aikoina iltaisin kuin nukkuneen rukous. Yhdeksältä viimeistään silmät painuu väkisinkin kiinni. Tietysti alkaa ihmettelemään, miksi sitä onkaan näin väsynyt? Oletteko te usein? Pari viime yötä oon ollut kuitenkin tytön nukkumiseen taas tyytyväinen. Puoli ysin jälkeen sänkyyn. Yhden-kahden aikaan on selvitty heräämisestä ilman maitoa! Jee.


Ja puoli kuuden aikaan aamulla maito, jonka jälkeen vielä unta kahdeksaan. Olisi kiva, jos jäisi tuo yksi yömaito ainakin pois tavoista ennen reissua. Pyritään ottamaan nimittäin mukaan maitojauhetta mahdollisimman paljon, jottei tarvitse maitoja kauheesti kantaa. Yöllä kuitenkin on ehkä kivempi, että maito on heti valmista, eikä tarvitse alkaa sekoittelemaan sitä..

Tänään siis annoin maidon puoli kuudelta, enkä viitsinyt mennä enää nukkumaan. Tiistait on mun omia päiviä, jolloin oon käynyt aamuspinigissä jo seitsemältä ja mennyt sen jälkeen töihin. Tänään kun aikaa jäi, ehdin keittää vielä kahvitkin ennen lähtöä. Oon aina ollut aamuvirkku enemmänkin ja  varsinkin aamu-urheilija. Tulee mukava olo koko päiväksi. Spinigissä oon siis käynyt tänä vuonna joka tiistai ja ollut myös koko tammikuun ajan syömättä karkkia, joka on suurin paheeni! Yleensä liikunnasta ja sokerin vähentämisestä tulee pirteä ja energinen olo..? Sitä odotellessa.. Kertokaa viisaammat, mitä muuta?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei lapsukaiseni! Nyt tarviis ostaa beroccaa tai jotain muuta vitamiinia!Oiskohan kirkasvalolamppu mitään? Vaikka kohtahan sä saat ehtaa auringonvaloa!Ja sitten vähintään 2 lämmintäateriaa päivässä!!

Lystimäki kirjoitti...

Ai niin, beroccaa mulla onkin kaapissa! Täytyypä kaivaa esille.
Saatiin tänään jo paljon aikaiseksi remonttikaupoilla.