sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Tulevat seinävärit?

Niitä on nyt kovasti pähkäilty!? Ei oo helppoa!
Ehdottomasti seiniin tulee jotain muuta kuin maalarinvalkoista. Jotain väriä, joka korostaa sitten huonekaluja kivasti. Tahtoisin vähän eroon ruskeasta eli väri saisi olla mielummin harmaaseen taittava.
Seuraavia vaihtoehtoja on ehdotettu..

Olkkari, eteinen ym. tilat, eli asunnon yleisilme.

Tikkurilan V484, Ajopuu.

 Tikkurilan V487, Valamo.

Tikkurilan Y487, Piazza.

Tai Sadolinin maailman värit-maaleista, Monacon tumma. Ei valitettavasti tästä kuvaa..Pelkona värin taittaminen keltaiseen!? Kertokaa, jos on kokemuksia!

Eli muut huoneet jollain tuollaisella, mutta Cecilian huoneen tahtoisin jollain lilan sävyllä. Näitä olen katsellut..

 Tikkurilan F339, Tutu.

Tikkurilan X425, Mustikkamaito.

Mustikkamaidosta tykkään itse ehkä enemmän, mutta pelkään sen olevan liian tumma? Tutu olisi vaalempi, mutta pelkään sen taas taittavan vaaleanpunaiseen liikaa, mikä ei olisi toivottavaa. Hmm..vaikeaa!

Helpoksihan tätä värin valitsemista ei tee myöskään se, että remontti aloitetaan sillä aikaa kun me ollaan reissussa :) Ja asuntoon ei siis pääse mitään koemaalauksia tekemään, jotta näkisi miltä väri näyttää.. :( Listoja tai mitään ei tietenkään kannata laittaa paikoilleen, ennen kuin seinät on maalattu. Voi, voi..vaikeita päätöksiä.

Kuvat lainattu, tikkurilan värikartat.

5 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

sisko maalasi just sen tytön huoneen yhden seinän tolla mustikkamaidolla. näytti tosi kivalle tehosteseinänä, eikä ollenkaan tumma :)

Lystimäki kirjoitti...

Ok, kiitos tästä Elisa! Mustikkamaitoon päädyinkin =)

Sara kirjoitti...

Mä ottaisin Tutun ja sitten satsaisin verhoihin, sängynpäälliseen, maittoihin jotain Mustikkamaidon värillä. Mutta molemmat ovat kyllä todella kauniita värejä!

Marjo kirjoitti...

Meillä on olohuoneen seinä ajopuulla maalattu, muuten valkoista eteisessä ja keittiössä(tikkurilan kalla). Tuo ajopuu kaipaa kaverikseen valkoista mun mielestä, meillä valkoiset pellavaiset laskoskaihtimet olohuoneen ikkunoissa ja se raikastaa kivasti ilmettä!

Tiina kirjoitti...

Ajopuu on vähäisessä valossa (eli suurimman ajan vuodesta) melko ruskea ja tumma, yllätyin kyllä. Mutta kodarissa valkoisten kalusteiden kanssa ihana.